NRK Meny

Teltet i marka

Alex Strømme fra Trondheim er en travel tre-barnsfar med krevende jobb på universitet. Men han har funnet sitt fristed. Hver fredag kveld pakker Alex sekken og drar til sitt hemmelige sted.

Alex Strømme
Foto: Alex Strømme

Artikkelen er flere år gammel.

Det er viktig å gjøre noe lystbetont, noe som bare er ”ditt”, er rådet travle mennesker ofte får fra helsespesialistene.

Mange mennesker i Norge kjenner på at tempoet er for høyt og ukedagene for fulle og spør: Når skal jeg få tid til å pleie meg selv og ta vare på mine behov?

Alex Strømme fra Trondheim er en travel tre-barnsfar med krevende jobb på universitet. Men han har funnet sitt fristed. Hver fredag kveld, før NRK 1 sender sin gullrekke, pakker Alex sekken og drar til sitt hemmelige sted.

Her slapper han fullstendig av sammen med hunden Lavo.

Hør: Bli med til Alex Strømme sitt hemmelige sted 28.08.09

Norsk natur.
Foto: NRK Trøndelag. / NRK

TV og radio

Aida sov et helt døgn og Halvor får ikke sove uten å gjøre et spesielt triks. Hva feiler det dem? Tre butikkansatte med nettbrett utfordrer legelaget i kveldens episode. Programleder: Kjetil Røthing Askeland. Sesong 2 (4:8)
Før spiste vi høne til middag, nå kastes de og brukes i betong. Gjennom å redde et hønsehus med 7500 høner fra søpla, vil programleder Marit Evertsen Grimstad sette fokus på det skjulte matsvinnet og prøve å gjøre noe med det. Er det mulig å få høna tilbake på middagsbordet? (1:4)
Vi fyrer med ved. Men hva slags ved skal man fyre med - og hva bør man absolutt ikke slenge i peisen? Vi tester ved og gir tips og råd om vedovner, gamle som nye. Og så ser vi på fiffige ved-dingser.