NRK Meny
Normal

Teltet i marka

Alex Strømme fra Trondheim er en travel tre-barnsfar med krevende jobb på universitet. Men han har funnet sitt fristed. Hver fredag kveld pakker Alex sekken og drar til sitt hemmelige sted.

Alex Strømme
Foto: Alex Strømme

Det er viktig å gjøre noe lystbetont, noe som bare er ”ditt”, er rådet travle mennesker ofte får fra helsespesialistene.

Mange mennesker i Norge kjenner på at tempoet er for høyt og ukedagene for fulle og spør: Når skal jeg få tid til å pleie meg selv og ta vare på mine behov?

Alex Strømme fra Trondheim er en travel tre-barnsfar med krevende jobb på universitet. Men han har funnet sitt fristed. Hver fredag kveld, før NRK 1 sender sin gullrekke, pakker Alex sekken og drar til sitt hemmelige sted.

Her slapper han fullstendig av sammen med hunden Lavo.

Hør: Bli med til Alex Strømme sitt hemmelige sted 28.08.09

Norsk natur.
Foto: NRK Trøndelag. / NRK

TV og radio

Vi fyrer med ved. Men hva slags ved skal man fyre med - og hva bør man absolutt ikke slenge i peisen? Vi tester ved og gir tips og råd om vedovner, gamle som nye. Og så ser vi på fiffige ved-dingser.
Kunne du tenkt deg å sove i same seng som kong Olav? I sesongpremieren på Solgt tar programleiar Frode Søreide med seg to lag med meklarar frå Austlandet til Narvik. Her skal dei tippe pris på tre eigedomar. Kven tippar nærast? Ei av utfordringane er eit gamalt og ærverdig pensjonat, som mellom annan Kong Olav har gjesta ved fleire høve. Sesong 5 (1:6)
Helene sjekker inn - på asylmottak. Norsk dokumentar.
I fem døgn bor programleder Helene Sandvig sammen med asylsøkere på Dikemark Asylmottak. Det blir et tøft møte med en helt annen virkelighet.