Persillelaks med avocadohatt
1 stykke laks
1 avocado
1 lime
1 stor potet
1 kvast bladpersille
Olje, havsalt og pepper
Skjær poteten i store skiver og kok dem. Vend fisken i hakket persille, legg den i oljen i panna og strø salt og pepper over. Mens dette gjør seg ferdig (5-6 minutter), tar du kjøttet fra en avocado og rører sammen med saften fra en halv lime. Smak eventuelt til med salt og pepper.
Pris: ca. 30,-
Sandwich-eng
1 baguette
3-4 skinkebiter
4 salatblader
1 tomat
Grov sennep og olje
Skjær baguetten i tynne skiver og la de surre i litt olje i en stekepanne til de er gylne. Legg salatbladene på en tallerken, ha tomatskiver og skinkeskiver over og legg baguettene på toppen. Strø over persilleblad. Rør ut sennepen med olivenolje og fordel sausen over retten.
Pris: ca 30,-
Tommys chilinudler
1 pakke hurtignudler
2-3 små chili
6-7 broccoli-roser
6-7 skiver salami
Kok nudlene i henhold til pakken og bruk krydderpakken som følger med. Ha i tillegg i noen chili – avhengig av hvor sterk du vil ha den - og broccolien. Ca ett minutt før nudlene er ferdige, kutter du salamien i tynne slinter og har den i.
Pris: ca 25,-