NRK Meny
Normal

Slike pupper vil menn ha

Uansett størrelse foretrekker menn naturlige bryster framfor silikonpupper, viser en undersøkelse.

Pupper
Foto: Colourbox.no

Da 2000 menn ble spurt om preferanse, svarte 89 prosent at kvinner burde beholde sine naturlige pupper framfor å investere i silikonpupper, skriver Heat Magazine.

Les også:

Undersøkelsen viste også at 47 prosent av menn påstår å vite hva de snakker om når det kommer til silikon, ettersom de sier de har opplevd å ta på silikonpupper.

Størrelsen irrelevant

I følge undersøkelsen er det heller ikke sant at store pupper står høyt i kurs blant menn. 87 prosent svarte at størst ikke nødvendigvis var best.

I tillegg mente 29 prosent at å bruke BH med innlegg var juks. De ville tydeligvis heller bli presentert for ekte vare.

Les også:

TV og radio

Vi fyrer med ved. Men hva slags ved skal man fyre med - og hva bør man absolutt ikke slenge i peisen? Vi tester ved og gir tips og råd om vedovner, gamle som nye. Og så ser vi på fiffige ved-dingser.
Kunne du tenkt deg å sove i same seng som kong Olav? I sesongpremieren på Solgt tar programleiar Frode Søreide med seg to lag med meklarar frå Austlandet til Narvik. Her skal dei tippe pris på tre eigedomar. Kven tippar nærast? Ei av utfordringane er eit gamalt og ærverdig pensjonat, som mellom annan Kong Olav har gjesta ved fleire høve. Sesong 5 (1:6)
Helene sjekker inn - på asylmottak. Norsk dokumentar.
I fem døgn bor programleder Helene Sandvig sammen med asylsøkere på Dikemark Asylmottak. Det blir et tøft møte med en helt annen virkelighet.