NRK Meny
Normal

Slike pupper vil menn ha

Uansett størrelse foretrekker menn naturlige bryster framfor silikonpupper, viser en undersøkelse.

Pupper
Foto: Colourbox.no

Artikkelen er flere år gammel.

Da 2000 menn ble spurt om preferanse, svarte 89 prosent at kvinner burde beholde sine naturlige pupper framfor å investere i silikonpupper, skriver Heat Magazine.

Les også:

Undersøkelsen viste også at 47 prosent av menn påstår å vite hva de snakker om når det kommer til silikon, ettersom de sier de har opplevd å ta på silikonpupper.

Størrelsen irrelevant

I følge undersøkelsen er det heller ikke sant at store pupper står høyt i kurs blant menn. 87 prosent svarte at størst ikke nødvendigvis var best.

I tillegg mente 29 prosent at å bruke BH med innlegg var juks. De ville tydeligvis heller bli presentert for ekte vare.

Les også:

TV og radio

Aida sov et helt døgn og Halvor får ikke sove uten å gjøre et spesielt triks. Hva feiler det dem? Tre butikkansatte med nettbrett utfordrer legelaget i kveldens episode. Programleder: Kjetil Røthing Askeland. Sesong 2 (4:8)
Før spiste vi høne til middag, nå kastes de og brukes i betong. Gjennom å redde et hønsehus med 7500 høner fra søpla, vil programleder Marit Evertsen Grimstad sette fokus på det skjulte matsvinnet og prøve å gjøre noe med det. Er det mulig å få høna tilbake på middagsbordet? (1:4)
Vi fyrer med ved. Men hva slags ved skal man fyre med - og hva bør man absolutt ikke slenge i peisen? Vi tester ved og gir tips og råd om vedovner, gamle som nye. Og så ser vi på fiffige ved-dingser.