NRK Meny
Normal

Slik sparer du tusenlapper

Har du de beste og billigste avtalene for strøm, telefon, bank og forsikring? Eller kaster du tusenlapper ut av vinduet? Det var smarte tips å få i FBIs nettmøte!

Hundrelapper

Du kan spare deg for betydelige utgifter ved å velge riktig leverandør.

Foto: Karina Jørgensen / NRK

Onsdag var den store byttedagen for deg som vil spare penger. Mange vet ikke at de kan spare tusenvis av kroner ved å velge riktig bank, forsikrings-, strøm- og telefoniselskap. Å bytte selskap er enklere enn du kanskje tror.

Men hva bør du og familien din tenke på ved valg av leverandør? Og hvordan går du fram? Eksperter fra Forbrukerrådet svarte i FBIs nettmøte onsdag kveld.

Hele FBIs tv-sending denne kvelden handlet om den store byttedagen og hvordan du kan få ned utgiftene. Der viste vi eksempler på familier som sparer penger ved å velge riktig - og kom med de gode rådene om hva du bør tenke på ved valg av selskap.

Les svarene fra nettmøtet her.

TV og radio

Vi fyrer med ved. Men hva slags ved skal man fyre med - og hva bør man absolutt ikke slenge i peisen? Vi tester ved og gir tips og råd om vedovner, gamle som nye. Og så ser vi på fiffige ved-dingser.
Kunne du tenkt deg å sove i same seng som kong Olav? I sesongpremieren på Solgt tar programleiar Frode Søreide med seg to lag med meklarar frå Austlandet til Narvik. Her skal dei tippe pris på tre eigedomar. Kven tippar nærast? Ei av utfordringane er eit gamalt og ærverdig pensjonat, som mellom annan Kong Olav har gjesta ved fleire høve. Sesong 5 (1:6)
Helene sjekker inn - på asylmottak. Norsk dokumentar.
I fem døgn bor programleder Helene Sandvig sammen med asylsøkere på Dikemark Asylmottak. Det blir et tøft møte med en helt annen virkelighet.