Mmm... en nydelig og sunn suppe som serveres sammen med grovt brød.
Hvis du ønsker, kan du bytte kyllingen ut med tilsvarende mengde scampi, laks, ørret eller steinbit.
Dette trenger du til fire porsjoner:
4 dl kokosmelk
4 dl vann
1 hønsebuljongterning
litt sitrongress i tynne skiver (kan sløyfes)
1 rød chili i tynne strimler
2 ss fiskesaus eller soyasaus
2 ss limesaft
2 vårløk, skjær i strimler
1/2 purre, skjær i strimler
1 rød paprika, skjær i strimler
200 g aspargesbønner
2 kyllingfilet i tynne skiver
to store never hakket, fersk koriander (eventuelt persille)
litt salt (kan sløyfes)
Slik gjør du det:
1. Skyll rens og del opp grønnsakene.
2. Kok opp kokosmelk, vann og buljongterning.
3. Tilsett alle de andre ingrediensene, unntatt koriander/persille. La alt småkoke ca 10 minutter.
4. Bland inn koriander/persille like før servering.
5. Smak eventuelt til med litt mer salt.
Bon Appétit!