Yngvar søker skjulte idrettstalenter

Alle har et talent. Vil du la Yngvar finne ditt?

Yngvar Andersen, trener i Bedre Puls.
Foto: Kaland, Ole / Ole Kaland, NRK

***SØKNADSFRISTEN HAR NÅ UTLØPT***

Er formen slapp, badetøy ditt hatplagg nr. 1 og heisen din beste venn?

Kunne du tenke deg å bli den sprekeste versjonen av deg selv med Yngvar Andersen som personlig trener og tv-seerne som heiagjeng?

SE NETT-TV: Bedre Puls

Tøffere enn tidligere

NRK Puls starter nå jakten på deltakere til neste runde av Bedre Puls. Årets utgave blir den tøffeste noen sinne, og deltakerne må være innstilt på blod, svette og tårer flere dager i uken i innspillingsperioden.

Du som søker er ikke i form til dette i dag. Vi leter etter kvinner og menn som har lyst til å komme i gang!

LES OGSÅ: Prøv Yngvars treningsdagbok

Slik søker du

Send en e-post til bedrepuls@nrk.no med litt om deg selv og hvorfor akkurat du bør bli med. Legg ved et bilde, samt kontaktinformasjon. Påmeldingsfrist: Så fort som mulig.

***SØKNADSFRISTEN HAR NÅ UTLØPT***

Alle har et talent. La Yngvar og Bedre puls få muligheten til å finne akkurat ditt!

Bedre Puls-erne etter Sentrumsløpet

Deltakerne på forrige runde av Bedre Puls fullførte Sentrumsløpet med stil. Denne gangen får kandidatene helt andre utfordringer. Fra venstre: Jeanette Engeland Brett, Hans Erik Wagner, trener Yngvar Andersen, Ole Hermann Borgan og Nargis Jan.

Foto: Astrid Engen / NRK

TV og radio

Helene sjekker inn - på asylmottak. Norsk dokumentar.
I fem døgn bor programleder Helene Sandvig sammen med asylsøkere på Dikemark Asylmottak. Det blir et tøft møte med en helt annen virkelighet.
Aida sov et helt døgn og Halvor får ikke sove uten å gjøre et spesielt triks. Hva feiler det dem? Tre butikkansatte med nettbrett utfordrer legelaget i kveldens episode. Programleder: Kjetil Røthing Askeland. Sesong 2 (4:8)
Norsk dokumentarserie. I tre månender har de 8 ungdommene hatt samtaleterapi med psykolog Peder Kjøs, og sammen har de funnet veier for å endre livene sine. Psykolog Peder Kjøs og gruppa trener Trine i å tørre å være seg selv. Malin gjør store fremskritt, og Kira med ME kjenner energien komme litt tilbake. Fredrik kommer frem til en løsning han vil prøve på. (8:8)