Nettmøte om boligsalg

Hvordan velger du riktig megler? Hvem kan selge bolig uten å engasjere megler? Og hvordan pruter du på prisen? FBI har hatt nettmøte om boligsalg.

Boligsalg
Foto: Palle Peter Skov / Palle Peter Skov

Christian Dreyer

Christian Dreyer

Foto: Roald, Berit / SCANPIX
Siw Ødegaard

Siw Ødegård

Foto: NRK

Huskelista er lang når boligen skal selges. Noen mener at bilder tatt fra helikopter gjør susen. Eller at det holder med annonsering på nettet.

Andre eksperter mener at avisannonser og flyers også bør brukes for å være sikker på å treffe den rette kjøperen.

Og hva med boligstyling – hvor mye penger bør brukes på det?

Kanskje er det lurt å ha en ”audition” på flere eiendomsmeglere. Det hender de står i kø for å kapre deg som kunde, og da kan en sammenlikning være veien å gå slik at du velger den riktige.

I FBIs nettmøte onsdag 20. mai ga økonom Siw Ødegaard og lederen i Norges Eiendomsmeglerforbund, Christian Dreyer, råd om hva som duger når du skal selge boligen din.

Les svarene her .

Du kan også få gode tips i FBI-serien ” Hjelp, jeg skal selge bolig ”.

TV og radio

Tonnevis av søtsaker går rett i søpla fordi det er billigere å kaste enn å gi bort. Knut Arild Hareide og kona Lisa Maria bestemmer seg for å gjøre noe med dette.
Helene sjekker inn - på asylmottak. Norsk dokumentar.
I fem døgn bor programleder Helene Sandvig sammen med asylsøkere på Dikemark Asylmottak. Det blir et tøft møte med en helt annen virkelighet.
Aida sov et helt døgn og Halvor får ikke sove uten å gjøre et spesielt triks. Hva feiler det dem? Tre butikkansatte med nettbrett utfordrer legelaget i kveldens episode. Programleder: Kjetil Røthing Askeland. Sesong 2 (4:8)