Mer muskler i lårene

Hvordan får man mer definerte muskler?

 

Trening
Foto: ScanStockPhoto

 

 

Spørsmål

Hei. Jeg ønsker meg mer definerte muskler i lårene. Spinner tre ganger i uken og tar gjerne en styrketime innimellom, men jeg kan ikke se noen fremgang. Jeg er 24 år gammel, 161 cm høy og veier rundt 52 kilo. Hva anbefaler du?

Jorunn svarer

Hei. Jeg synes det er kjempeflott med den treningen du allerede utfører. Du har helt sikkert sterk og funksjonell lårmuskulatur! Etter min mening er dette det viktigste.

Når det gjelder ønsket ditt om mer definerte muskler i lårene handler dette om mer en trening, kosthold og andre metoder som kroppsbyggere benytter seg av.

Hvis jeg skal anbefale noe synes jeg ikke du skal være så opptatt av om hvor definerte musklene dine er. Vær stolt og fornøyd over at du har en sterk og veltrenet kropp. Du har en helt fin og normal vekt. Og du bør absolutt ikke gå ned i vekt.

På PULS sine nettsider finner du flere fine øvelser for hele kroppen og også for lårmuskulaturen. Ta en titt på;  Tren med Yngvar

Lykke til videre med treningen!

Hilsen
Jorunn Sundgot-Borgen
Professor i fysisk aktivitet og helse

 

 

 

 

TV og radio

Tonnevis av møbler kastes hver dag. Kan Trygve Slagsvold Vedum og Christian Strand pusse opp barneskolen til Trygve med møbler NAV har dumpa?
Helene sjekker inn - på asylmottak. Norsk dokumentar.
I fem døgn bor programleder Helene Sandvig sammen med asylsøkere på Dikemark Asylmottak. Det blir et tøft møte med en helt annen virkelighet.
Aida sov et helt døgn og Halvor får ikke sove uten å gjøre et spesielt triks. Hva feiler det dem?  Tre butikkansatte med nettbrett utfordrer legelaget i kveldens episode. Programleder: Kjetil Røthing Askeland. Sesong 2 (4:8)