Mannens guide til valentinsdagen

Slik gjør du henne fornøyd.

Par
Foto: ScanStockPhoto

Overrask kjæresten din med en valentinsdate hun knapt kommer til å glemme.

LES OGSÅ: Singel? Skaff deg en valentinsdate

1. Ta henne med på tur

Valentinsdagen er på en torsdag i år - så hvorfor ikke ta en fridag på fredag og dra bort i helgen?  Det er kanskje vanskelig å gjennomføre en eksotisk reise på kort varsel, men en hytteferie, en helgetur til hjemlige trakter eller en mini-ferie i byen dere bor, kan være både romantisk og enkelt å få til.

2. Romantisk middag

Reserver bord på en restaurant du vet hun har lyst å dra til. Men vær tidlig ute med reservasjonen, for på valentinsdagen er det rift om de mest populære stedene.

Ønsker du å gjøre noe mer personelig, kan du lage en romantisk middag til henne hjemme. Dekk bordet med duk, en bukett roser og stearinlys - og du har garantert et bra utgangspunkt for kvelden.

Trenger du middagstips, kan du for eksempel lage  tagliatelle med søt tomatsaus og kylling , som både smaker deilig og er lett å lage, eller du kan overraske henne med italiensk pizza .

3. Sjokolade

Kvinner utløser fire ganger flere endorfiner når de spiser sjokolade enn når de kliner, har forskning vist. Gjør henne en tjeneste og kjøp eksklusiv sjokolade til henne. 

Ekstra bonuspoeng får du når du pakker sjokoladen inn i rødt silkepapir.

Er du glad i å bake, kan du styre unna det butikk-kjøpte, og heller imponere kjæresten med en porsjon sjokolade-cookies. Legg de i en liten boks og skriv en romantisk hilsen på et kort.

4. Kort eller brev

Finn et fint kort som du skriver en personlig og varm hilsen til henne på.

Ikke glem å skrive "jeg elsker deg" i kortet! 

Send det i posten, lur det ned i veska hennes eller gi det til henne når hun våkner opp på valentinsdagen.

5. Blomster

Roser

En bukett roser vil garantert få kvinnen i ditt liv til å smile.

Foto: ScanStockPhoto

Kvinner elsker å få blomster, og særlig en stor bukett med friske blomster. 

Roser kan kanskje føles litt klisjéaktig, så hvis du ønsker noe mer spennende, kan du for eksempel gå for en bukett med orkidéer. 

6. Undertøy

Kjøp noe fint og sexy undertøy til henne.

Hun kommer til å tenke på deg når hun har det på - og hvordan hun ønsker at du skal ta det av henne når du er der.

Sliter du med å finne størrelsen hennes eller er du usikker på hva hun liker, kan du kjøpe en deilig pysjamas eller en god morgenkåpe.

7. Smykker og sånt

Hvis du skal slå på stortromma, kan du overraske henne med et smykke eller en ring. Få hjelp i en gullsmed-forretning og finn noe du tror passer hennes smak. Hvis du ikke vet hva hun liker, kan det være lurt å gå for noe med klassisk stil.

Men unngå for all del billige og uekte smykker, da bør du heller finne på noe annet.

SE OGSÅ: Hva du ikke bør spørre om på første date

HØR: Hva du kan gjøre for å få henne til å bli forelsket i deg

 

FÅ PULS-NYHETSBREV GRATIS. TRYKK HER

 

TV og radio

Tonnevis av søtsaker går rett i søpla fordi det er billigere å kaste enn å gi bort. Knut Arild Hareide og kona Lisa Maria bestemmer seg for å gjøre noe med dette.
Helene sjekker inn - på asylmottak. Norsk dokumentar.
I fem døgn bor programleder Helene Sandvig sammen med asylsøkere på Dikemark Asylmottak. Det blir et tøft møte med en helt annen virkelighet.
Aida sov et helt døgn og Halvor får ikke sove uten å gjøre et spesielt triks. Hva feiler det dem? Tre butikkansatte med nettbrett utfordrer legelaget i kveldens episode. Programleder: Kjetil Røthing Askeland. Sesong 2 (4:8)