Mann og moderat blirter

Se hva dette betyr for deg og hvordan du passer sammen med andre blirtere.

Menn som er moderat blirtende er verken for ivrige etter å uttrykke seg eller tilbakeholdne. Dette nivået av blirting representerer en god balanse.

Det er fordi den moderate blirter kan uttrykke sin mening og være selvsikker, samtidig som han eventuelt unngår å fornærme andre ved å avbryte dem eller virke verbalt aggressiv.

Selv om du blir oppfattet som sosial, trengerdu også en tenkepause for å samle tankene. Dette vil bli oppfattet som omtenksomhet snarere enn sjenanse.

Slik passer du sammen med:

Flere tester?

  • med lavt blirtende kvinner. Generelt sett er disse forholdene tilfredsstillende og sunne. Det er enkelt for begge å gjøre seg forstått og få behovene dekket, ettersom begge verken er for dominerende eller underdanige i sine kommunikasjonsmønstre.Undersøkelser blant gifte eller datende par tyder på at moderat blirtende menn er fornøyd i intime forhold med kvinner som er en smule mindre blirtende enn dem selv. Forholdmellom ulikt blirtende personligheter har dog en tendens til å bli mindre intime enn forhold mellom likt blirtende mennesker.
  • med moderat blirtende kvinner. Disse forholdene ser generelt ut til å være tilfredsstillende og sunne. Det er enkelt for begge å gjøre seg forstått og få sine behov dekket, ettersom begge verken er for dominerende eller underdanige i sine kommunikasjonsmønstre. Undersøkelser blant gifte eller datende par tyder på at moderat blirtende menn er fornøyd i intime forhold med kvinner som er like blirtende som dem selv.
  • med høyt blirtende kvinner. Disse forholdene er for det meste tilfredsstillende og sunne. Fordi mannen verken er for dominerende eller underdanig i sitt kommunikasjonsmønster, er det ofte lett for begge parter å få sinebehov dekket. Men undersøkelser blant gifte eller datende par viser at moderat blirtende menn kan få problemer med å uttrykke seg i intime forhold med kvinner som er mer blirtende enn dem selv. Denne utfordringen slår spesielt ut hvis kvinnens blirtresultat overstiger mannens med sju eller flere poeng.

Flere tester?

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

TV og radio

Tonnevis av søtsaker går rett i søpla fordi det er billigere å kaste enn å gi bort. Knut Arild Hareide og kona Lisa Maria bestemmer seg for å gjøre noe med dette.
Helene sjekker inn - på asylmottak. Norsk dokumentar.
I fem døgn bor programleder Helene Sandvig sammen med asylsøkere på Dikemark Asylmottak. Det blir et tøft møte med en helt annen virkelighet.
Aida sov et helt døgn og Halvor får ikke sove uten å gjøre et spesielt triks. Hva feiler det dem? Tre butikkansatte med nettbrett utfordrer legelaget i kveldens episode. Programleder: Kjetil Røthing Askeland. Sesong 2 (4:8)