Mann og høy blirter

Se hva dette betyr for deg og hvordan du passer sammen med andre blirtere.

Svarene dine har vist at du er en høy blirter. Dette betyr at du har en tendens til å uttrykke deg raskt og uten å nøle.

Av andre anses du som svært omgjengelig og sympatisk fordi du er god til å holde samtaler gående. Du ser generelt positivt på deg selv, delvis fordi din vilje til å uttrykke deg gjør at du får behovene dine dekket uten store problemer.

Hvis du ikke er varsom, kan du bli oppfattet som dominerende, noe som kan føre til ergrelse hos andre, men dette ser ut til å være en relativt sjelden hendelse.

Slik passer du sammen med:

  • med lavt blirtende kvinner. Undersøkelser blant gifte eller datende par tyder på at høyt blirtende menn har en tendens til å være fornøyde i intime forhold med lavt blirtende kvinner. Det er imidlertid en sjanse for at den lavt blirtende kvinnen ikke får behovene sine dekket fordi høye blirtere fort kan dominere lave blirtere. Det er derfor viktig at høyt blirtende menn oppfordrer sine kjære til å uttrykke seg.
  • med moderat blirtende kvinner. Alt i alt ser disse forholdene ut til å være sunne.Undersøkelser blant gifte eller datende par tyder på at høyt blirtende menn er fornøyd i intime forhold med kvinner som er en smule mindre blirtende enn dem selv.Men det er en fare for at den moderat blirtende kvinnen ikke får behovene sine dekket. Dette er imidlertid en mindre relevant problemstilling enn om det gjaldt en høyt blirtende mann og en lavt blirtende kvinne.
  • med høyt blirtende kvinner. Samlet sett anses disse forholdene som sunne.Undersøkelser blant gifte eller datende par tyder på at høyt blirtende menn er mest fornøyd i intime forhold med kvinner som er like blirtende som dem selv.Utfordringen i slike forhold er konkurransen om å få sagt sitt, men høye blirtere klarer normalt å finne ut av det uten store problemer fordi de er gode til å uttrykke seg.

Flere tester?

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

TV og radio

Tonnevis av søtsaker går rett i søpla fordi det er billigere å kaste enn å gi bort. Knut Arild Hareide og kona Lisa Maria bestemmer seg for å gjøre noe med dette.
Helene sjekker inn - på asylmottak. Norsk dokumentar.
I fem døgn bor programleder Helene Sandvig sammen med asylsøkere på Dikemark Asylmottak. Det blir et tøft møte med en helt annen virkelighet.
Aida sov et helt døgn og Halvor får ikke sove uten å gjøre et spesielt triks. Hva feiler det dem? Tre butikkansatte med nettbrett utfordrer legelaget i kveldens episode. Programleder: Kjetil Røthing Askeland. Sesong 2 (4:8)