Marokkanske gryte med couscous
Til fire porsjoner trenger du:
4 ss olje
1 løk
2 fedd finhakket hvitløk
2 gulrøtter i skiver
1 squash i biter
1 hakket paprika
1 boks kikerter
1 dl rosiner
2 grønnsaksbuljong-terninger
1 ts spisskumin
1 boks hakkede tomater
Salt/pepper
- Skyll og del opp alle grønnsakene. Knus karven i en morter.
- Varm oljen i en gryte. Tilsett løk og hvitløk og la det surre til løken blir myk og blank. Bland inn de andre ingrediensene og småkok alt i 10 minutter.
Couscous
Kok couscousen etter anvisningen på pakken. For å få litt ekstra smak, kan den kokes sammen med en buljongterning i vannet. Bland inn 1 ss margarin når couscousen er ferdig kokt.
Har du ikke couscous, kan du bruke ris.
LES OGSÅ:
LES OGSÅ: