Liten penis

I slapp tilstand er penisen hans helt borte. Er det normalt?

Mann (Illustrasjonsbilde)
Foto: ScanStockPhoto

Spørsmål

Hei Jørgen. Er det normalt at penis er helt borte i slapp tilstand - at den kryper helt inn i «fuglekassa» og gjemmer seg?

I erigrert tilstand er den mellom 5 og10 cm. Er det noe som kan gjøres? Det ser litt snålt ut med bare pungen som henger og slenger.

Svar fra Jørgen

Hei. Svamplegemet i penis (corpus cavernsus) er som navnet tilsier en slags svamp. Den fylles med blod under ereksjon og tømmes når man ikke er seksuelt tent. Da kan den bli riktig så liten.

Alle opplever dette etter et kaldt bad, og hos mange menn er den alltid liten og trukket tilbake når man ikke har ereksjon.

Par, kjærlighet, samliv

Det er ikke bare størrelsen det kommer an på!

Foto: lev dolgachov

Når det gjelder størrelsen så har du en ereksjon som, selv om den er i nedre normalområdet, er fullt brukbar til samleie og annen seksuell hygge. Det er nemlig det som betyr noe.

LES OGSÅ - Større penis er ikke bedre

Menn tror at det er størrelsen det kommer an på, men i undersøkelser svarer de fleste kvinner at det er helt andre ting som betyr noe i seksuallivet.

Menns jakt på større penis har gjort mange rike og like mange fortvilet. Det er i dag ingen trygg og sikker måte å forstørre penis på.

LES OGSÅ Prestasjonsangst i senga

Vi har effektive måter å forsterke en ufullstendig ereksjon på, men hold deg unna tilbud som lover deg en større penis.

Hilsen
Jørgen Skavlan
Spesialist i allmennmedisin

TV og radio

Vi fyrer med ved. Men hva slags ved skal man fyre med - og hva bør man absolutt ikke slenge i peisen? Vi tester ved og gir tips og råd om vedovner, gamle som nye. Og så ser vi på fiffige ved-dingser.
Kunne du tenkt deg å sove i same seng som kong Olav? I sesongpremieren på Solgt tar programleiar Frode Søreide med seg to lag med meklarar frå Austlandet til Narvik. Her skal dei tippe pris på tre eigedomar. Kven tippar nærast? Ei av utfordringane er eit gamalt og ærverdig pensjonat, som mellom annan Kong Olav har gjesta ved fleire høve. Sesong 5 (1:6)
Helene sjekker inn - på asylmottak. Norsk dokumentar.
I fem døgn bor programleder Helene Sandvig sammen med asylsøkere på Dikemark Asylmottak. Det blir et tøft møte med en helt annen virkelighet.