NRK Meny

Kranglehjelpen

Hvilken vei skal dorullen henge? Er det greit å spise middag med eksen? Og hva gjør du når kjæresten nesten aldri har lyst på sex? Bli med og løs parforholdets små og store diskusjoner – en gang for alle.

Laster innhold, vennligst vent..

Artikkelen er mer enn to år gammel.

I «Bør de gifte seg» på NRK møter vi flere par som vurderer å ta det neste store skrittet i forholdet. Men før de bestemmer seg, får vi se hvordan de takler både små og store uoverensstemmelser i hverdagen.

Og du kjenner deg kanskje igjen: Hvilken vei skal den fordømte dorullen henge? Kan du si nei til at «svigers» blir med på ferieturen, hvis samboeren virkelig insisterer? Er det akseptabelt å alltid komme for sent til avtaler?

Nå kan du avgjøre de små og store uenighetene en gang for alle. NRK har nemlig valgt ut noen mer eller mindre klassiske uenigheter i et parforhold – og du skal få si din mening.

Stem på den i parforholdet du mener har rett. Og les hva psykologene fra «Bør de gifte seg» har å si om saken. Kanskje det skjuler seg et større problem bak de tilsynelatende små uenighetene?

>> Passer dere sammen? Ta NRKs partest

TV og radio

Aida sov et helt døgn og Halvor får ikke sove uten å gjøre et spesielt triks. Hva feiler det dem? Tre butikkansatte med nettbrett utfordrer legelaget i kveldens episode. Programleder: Kjetil Røthing Askeland. Sesong 2 (4:8)
Før spiste vi høne til middag, nå kastes de og brukes i betong. Gjennom å redde et hønsehus med 7500 høner fra søpla, vil programleder Marit Evertsen Grimstad sette fokus på det skjulte matsvinnet og prøve å gjøre noe med det. Er det mulig å få høna tilbake på middagsbordet? (1:4)
Vi fyrer med ved. Men hva slags ved skal man fyre med - og hva bør man absolutt ikke slenge i peisen? Vi tester ved og gir tips og råd om vedovner, gamle som nye. Og så ser vi på fiffige ved-dingser.