NRK Meny
Normal

Kranglehjelpen

Hvilken vei skal dorullen henge? Er det greit å spise middag med eksen? Og hva gjør du når kjæresten nesten aldri har lyst på sex? Bli med og løs parforholdets små og store diskusjoner – en gang for alle.

Laster innhold, vennligst vent..

I «Bør de gifte seg» på NRK møter vi flere par som vurderer å ta det neste store skrittet i forholdet. Men før de bestemmer seg, får vi se hvordan de takler både små og store uoverensstemmelser i hverdagen.

Og du kjenner deg kanskje igjen: Hvilken vei skal den fordømte dorullen henge? Kan du si nei til at «svigers» blir med på ferieturen, hvis samboeren virkelig insisterer? Er det akseptabelt å alltid komme for sent til avtaler?

Nå kan du avgjøre de små og store uenighetene en gang for alle. NRK har nemlig valgt ut noen mer eller mindre klassiske uenigheter i et parforhold – og du skal få si din mening.

Stem på den i parforholdet du mener har rett. Og les hva psykologene fra «Bør de gifte seg» har å si om saken. Kanskje det skjuler seg et større problem bak de tilsynelatende små uenighetene?

>> Passer dere sammen? Ta NRKs partest

TV og radio

Vi fyrer med ved. Men hva slags ved skal man fyre med - og hva bør man absolutt ikke slenge i peisen? Vi tester ved og gir tips og råd om vedovner, gamle som nye. Og så ser vi på fiffige ved-dingser.
Kunne du tenkt deg å sove i same seng som kong Olav? I sesongpremieren på Solgt tar programleiar Frode Søreide med seg to lag med meklarar frå Austlandet til Narvik. Her skal dei tippe pris på tre eigedomar. Kven tippar nærast? Ei av utfordringane er eit gamalt og ærverdig pensjonat, som mellom annan Kong Olav har gjesta ved fleire høve. Sesong 5 (1:6)
Helene sjekker inn - på asylmottak. Norsk dokumentar.
I fem døgn bor programleder Helene Sandvig sammen med asylsøkere på Dikemark Asylmottak. Det blir et tøft møte med en helt annen virkelighet.