Kranglehjelpen

Hvilken vei skal dorullen henge? Er det greit å spise middag med eksen? Og hva gjør du når kjæresten nesten aldri har lyst på sex? Bli med og løs parforholdets små og store diskusjoner – en gang for alle.

Laster innhold, vennligst vent..

I «Bør de gifte seg» på NRK møter vi flere par som vurderer å ta det neste store skrittet i forholdet. Men før de bestemmer seg, får vi se hvordan de takler både små og store uoverensstemmelser i hverdagen.

Og du kjenner deg kanskje igjen: Hvilken vei skal den fordømte dorullen henge? Kan du si nei til at «svigers» blir med på ferieturen, hvis samboeren virkelig insisterer? Er det akseptabelt å alltid komme for sent til avtaler?

Nå kan du avgjøre de små og store uenighetene en gang for alle. NRK har nemlig valgt ut noen mer eller mindre klassiske uenigheter i et parforhold – og du skal få si din mening.

Stem på den i parforholdet du mener har rett. Og les hva psykologene fra «Bør de gifte seg» har å si om saken. Kanskje det skjuler seg et større problem bak de tilsynelatende små uenighetene?

>> Passer dere sammen? Ta NRKs partest

TV og radio

Tonnevis av møbler kastes hver dag. Kan Trygve Slagsvold Vedum og Christian Strand pusse opp barneskolen til Trygve med møbler NAV har dumpa?
Helene sjekker inn - på asylmottak. Norsk dokumentar.
I fem døgn bor programleder Helene Sandvig sammen med asylsøkere på Dikemark Asylmottak. Det blir et tøft møte med en helt annen virkelighet.
Aida sov et helt døgn og Halvor får ikke sove uten å gjøre et spesielt triks. Hva feiler det dem? Tre butikkansatte med nettbrett utfordrer legelaget i kveldens episode. Programleder: Kjetil Røthing Askeland. Sesong 2 (4:8)