Hun måtte gi tapt

Anne Margrethe Lund levde for å inspirere andre mennesker. Derfor startet hun organisasjonen "Heart to hearts" som jobber med å inspirere bedrifter og enkeltpersoner til å komme gjennom utfordrende faser.

Anne Margrethe Lund
Foto: KABB

Sangeren, foredragsholderen og medmennesket Anne Margrethe Lund døde 16. mai.

Da hun var 2 år, fikk hun kreft i øynene og ble blind. I voksen alder blusset kreften opp igjen, og de siste årene har hun levd med en alvorlig kreftdiagnose hengende over seg.

Anne Margrethe levde for å inspirere andre mennesker. Derfor startet hun organisasjonen "Heart to hearts" som jobber med å inspirere bedrifter og enkeltpersoner til å komme gjennom utfordrende faser. Heart to hearts fokuserer på menneskets innerste indre.

Anne Margrethe fikk en av sine drømmer oppfylt da hun gav ut sin debut-CD ”Crushed roses” i desember 2007.

2. påskedag var Anne Margrete Lund gjest i Mellom himmel og jord der hun snakker om hva som er menneskets innerste kjerne.

Hør: Møt Anne Margrethe Lund

TV og radio

Tonnevis av søtsaker går rett i søpla fordi det er billigere å kaste enn å gi bort. Knut Arild Hareide og kona Lisa Maria bestemmer seg for å gjøre noe med dette.
Helene sjekker inn - på asylmottak. Norsk dokumentar.
I fem døgn bor programleder Helene Sandvig sammen med asylsøkere på Dikemark Asylmottak. Det blir et tøft møte med en helt annen virkelighet.
Aida sov et helt døgn og Halvor får ikke sove uten å gjøre et spesielt triks. Hva feiler det dem? Tre butikkansatte med nettbrett utfordrer legelaget i kveldens episode. Programleder: Kjetil Røthing Askeland. Sesong 2 (4:8)