Hør GT-Sara fortelle og synge

Den tidligere søndagsskolelæreren Gerd Thoreid reiser rundt med eget show der hun forteller skrøner som er "på kanten".

Gerd Thoreid.
Foto: Haakon Dirk Blaauw / NRK

Hun forteller vitser så folk gapskratter, Gerd Thoreid. Men hun mener selv at hun aldri går over streken, selv om noen kanskje mener at noen av skrønene nærmer seg grensen for det sømmelige.

Gerd Thoreid.
Foto: Haakon Dirk Blaauw / NRK

Hun blir kalt ”GT-Sara”, stand-up-komikeren Gerd Thoreid fra Hamar-distriktet, nå bosatt på Dal i Akershus.

Den 82 år gamle kvinnen har tidligere vært søndagsskolelærer, så evnen til å fortelle har hun brukt hele livet.

Nå reiser hun landet rundt og forteller vitser i ulike sammenhenger. Hun har sine egne show.

Noen hevder at hun drar omkring og forteller ”groviser”. Men det tilbakeviser hun. De kan nok være litt på kanten, men grove vitser forteller jeg ikke, sier Gerd Thoreid. 

Hør GT-Sara fortelle og synge.

Reisende i glede - Gerd Thoreid i sølvsuper.

TV og radio

Helene sjekker inn - på asylmottak. Norsk dokumentar.
I fem døgn bor programleder Helene Sandvig sammen med asylsøkere på Dikemark Asylmottak. Det blir et tøft møte med en helt annen virkelighet.
Aida sov et helt døgn og Halvor får ikke sove uten å gjøre et spesielt triks. Hva feiler det dem? Tre butikkansatte med nettbrett utfordrer legelaget i kveldens episode. Programleder: Kjetil Røthing Askeland. Sesong 2 (4:8)
Norsk dokumentarserie. I tre månender har de 8 ungdommene hatt samtaleterapi med psykolog Peder Kjøs, og sammen har de funnet veier for å endre livene sine. Psykolog Peder Kjøs og gruppa trener Trine i å tørre å være seg selv. Malin gjør store fremskritt, og Kira med ME kjenner energien komme litt tilbake. Fredrik kommer frem til en løsning han vil prøve på. (8:8)