Hjerte og sjel

Det er ikke uvanlig at publikum begynner å gråte når jeg synger. Kanskje er det smerten og følelsen i stemmen min som rører ved mennesker? Jeg vet ikke, sier Eirin Spilde.

Eirin Spilde
Foto: Privat bilde

- Jeg er nødt til å være Eirin på godt og vondt, sier Eirin Spilde fra Odda som debuterer med platen Heart by Soul.

Det er ikke uvanlig at publikum begynner å gråte når Eirin synger, kanskje er det smerten og følelsen i stemmen min som rører ved mennesker, jeg vet ikke, sier Eirin

Eirin Spilde har følt seg som en outsider og forteller om vonde perioder i livet. Men blir rørt når hun får sterke tilbakemeldinger fra publikum.

Møt debutanten Eirin Spilde 04.05.08

TV og radio

Helene sjekker inn - på asylmottak. Norsk dokumentar.
I fem døgn bor programleder Helene Sandvig sammen med asylsøkere på Dikemark Asylmottak. Det blir et tøft møte med en helt annen virkelighet.
Aida sov et helt døgn og Halvor får ikke sove uten å gjøre et spesielt triks. Hva feiler det dem? Tre butikkansatte med nettbrett utfordrer legelaget i kveldens episode. Programleder: Kjetil Røthing Askeland. Sesong 2 (4:8)
Norsk dokumentarserie. I tre månender har de 8 ungdommene hatt samtaleterapi med psykolog Peder Kjøs, og sammen har de funnet veier for å endre livene sine. Psykolog Peder Kjøs og gruppa trener Trine i å tørre å være seg selv. Malin gjør store fremskritt, og Kira med ME kjenner energien komme litt tilbake. Fredrik kommer frem til en løsning han vil prøve på. (8:8)