NRK Meny
Normal

Hjerte og sjel

Det er ikke uvanlig at publikum begynner å gråte når jeg synger. Kanskje er det smerten og følelsen i stemmen min som rører ved mennesker? Jeg vet ikke, sier Eirin Spilde.

Eirin Spilde
Foto: Privat bilde

- Jeg er nødt til å være Eirin på godt og vondt, sier Eirin Spilde fra Odda som debuterer med platen Heart by Soul.

Det er ikke uvanlig at publikum begynner å gråte når Eirin synger, kanskje er det smerten og følelsen i stemmen min som rører ved mennesker, jeg vet ikke, sier Eirin

Eirin Spilde har følt seg som en outsider og forteller om vonde perioder i livet. Men blir rørt når hun får sterke tilbakemeldinger fra publikum.

Møt debutanten Eirin Spilde 04.05.08

TV og radio

Vi fyrer med ved. Men hva slags ved skal man fyre med - og hva bør man absolutt ikke slenge i peisen? Vi tester ved og gir tips og råd om vedovner, gamle som nye. Og så ser vi på fiffige ved-dingser.
Kunne du tenkt deg å sove i same seng som kong Olav? I sesongpremieren på Solgt tar programleiar Frode Søreide med seg to lag med meklarar frå Austlandet til Narvik. Her skal dei tippe pris på tre eigedomar. Kven tippar nærast? Ei av utfordringane er eit gamalt og ærverdig pensjonat, som mellom annan Kong Olav har gjesta ved fleire høve. Sesong 5 (1:6)
Helene sjekker inn - på asylmottak. Norsk dokumentar.
I fem døgn bor programleder Helene Sandvig sammen med asylsøkere på Dikemark Asylmottak. Det blir et tøft møte med en helt annen virkelighet.