NRK Meny
Normal

Her frir Stian (31) til samboeren

... og gjett hva hun svarte!

Stian fridde til kjæresten på FBI

Video: Stian Rydningen fridde til kjæresten under kveldens sending av Forbrukerinspektørene. (Innslaget begynner etter 03:55)

«Jeg elsker deg over alt på jord! Du overgår alt, jeg vil være med deg i resten av mitt liv. Vil du gifte deg med meg?»

Slik kuppet Stian Rydningen (31) fra Vesterålen kveldens sending av Forbrukerinspektørene (FBI) på NRK1.

Stian var med i en reportasje om å gi utradisjonelle gaver til noen man er glad i. Selv fikk han i gave å kjøre Ferrari og tre andre superbiler på lukket bane i England.

Helt mot slutten av innspillingen av reportasjen ble Stian så overveldet over gaven at han følte at han må gi noe tilbake. Dermed grep han sjansen til å overraske sin kjære samboer med å spørre om hun ville gifte seg med han.

Svaret er...

Reportasjen ble spilt inn i mai, og Stian har holdt dette frieriet hemmelig helt siden da.

NRK er onsdag kveld på plass i Vesterålen for å finne ut hvordan Stians samboer Anita Hagerup (36) reagerte da hun så reportasjen på FBI.

Hun har akkurat sett reportasjen der samboeren stiller det store spørsmålet.

Og svaret ble ja!

– Jeg ble kjempeglad og veldig nervøs! Selv om jeg på en eller annen måte visste at noe var i gjære, så ble jeg likevel overrasket, sier hun til NRK.

Stian på sin side sier at han syntes at reportasjen kom for raskt i sendinga, han rakk nesten ikke å få opp ringboksen før reportasjen ble sendt...

Stian Rydningen og Anita Hagerup

Her har Anita Hagerup akkurat sagt ja til Stian Rydningen etter å ha sett onsdagens FBI-reportasje sammen i stua i Vesterålen.

Foto: Martin Giæver, NRK

Du kan se hvordan Anita reagerer på frieriet i neste ukes episode av FBI.

Flere tv-frierier kan du lese om her:

TV og radio

Vi fyrer med ved. Men hva slags ved skal man fyre med - og hva bør man absolutt ikke slenge i peisen? Vi tester ved og gir tips og råd om vedovner, gamle som nye. Og så ser vi på fiffige ved-dingser.
Kunne du tenkt deg å sove i same seng som kong Olav? I sesongpremieren på Solgt tar programleiar Frode Søreide med seg to lag med meklarar frå Austlandet til Narvik. Her skal dei tippe pris på tre eigedomar. Kven tippar nærast? Ei av utfordringane er eit gamalt og ærverdig pensjonat, som mellom annan Kong Olav har gjesta ved fleire høve. Sesong 5 (1:6)
Helene sjekker inn - på asylmottak. Norsk dokumentar.
I fem døgn bor programleder Helene Sandvig sammen med asylsøkere på Dikemark Asylmottak. Det blir et tøft møte med en helt annen virkelighet.