Gutta er på sjekkeskule

Korleis går det når Trond og Dan Robert prøver seg på sjekkeskule? I episode 4 i "Haustjakta" får du mellom anna sjå gutta sjekke damer på Karl Johan mitt på lyse dagen.

Ei helg skal Trond og Dan Robert bruke på å bli betre sjekkarar. Gutta er påmeldt på sjekkeskule. Men dei oppdagar at det handlar om langt meir enn berre å sjekke damer. Dei får også prøve sider av seg sjølv, som dei trudde dei kanskje ikkje hadde.

For korleis går det når dei to skal sjekke damer på Karl Johan i edru tilstand? Det kan få smakebitar alt no. Heile episoden ser du på FBI på onsdag klokka 19.30.

Gutane har og vore på danseskule. Gjekk du glipp av episoden? Sjå den her.

TV og radio

Vi fyrer med ved. Men hva slags ved skal man fyre med - og hva bør man absolutt ikke slenge i peisen? Vi tester ved og gir tips og råd om vedovner, gamle som nye. Og så ser vi på fiffige ved-dingser.
Kunne du tenkt deg å sove i same seng som kong Olav? I sesongpremieren på Solgt tar programleiar Frode Søreide med seg to lag med meklarar frå Austlandet til Narvik. Her skal dei tippe pris på tre eigedomar. Kven tippar nærast? Ei av utfordringane er eit gamalt og ærverdig pensjonat, som mellom annan Kong Olav har gjesta ved fleire høve. Sesong 5 (1:6)
Helene sjekker inn - på asylmottak. Norsk dokumentar.
I fem døgn bor programleder Helene Sandvig sammen med asylsøkere på Dikemark Asylmottak. Det blir et tøft møte med en helt annen virkelighet.