NRK Meny
Normal

Gutta er på sjekkeskule

Korleis går det når Trond og Dan Robert prøver seg på sjekkeskule? I episode 4 i "Haustjakta" får du mellom anna sjå gutta sjekke damer på Karl Johan mitt på lyse dagen.

Video nsps_upload_2009_11_16_16_11_37_533.jpg

Ei helg skal Trond og Dan Robert bruke på å bli betre sjekkarar. Gutta er påmeldt på sjekkeskule. Men dei oppdagar at det handlar om langt meir enn berre å sjekke damer. Dei får også prøve sider av seg sjølv, som dei trudde dei kanskje ikkje hadde.

For korleis går det når dei to skal sjekke damer på Karl Johan i edru tilstand? Det kan få smakebitar alt no. Heile episoden ser du på FBI på onsdag klokka 19.30.

Gutane har og vore på danseskule. Gjekk du glipp av episoden? Sjå den her.

TV og radio

Aida sov et helt døgn og Halvor får ikke sove uten å gjøre et spesielt triks. Hva feiler det dem? Tre butikkansatte med nettbrett utfordrer legelaget i kveldens episode. Programleder: Kjetil Røthing Askeland. Sesong 2 (4:8)
Før spiste vi høne til middag, nå kastes de og brukes i betong. Gjennom å redde et hønsehus med 7500 høner fra søpla, vil programleder Marit Evertsen Grimstad sette fokus på det skjulte matsvinnet og prøve å gjøre noe med det. Er det mulig å få høna tilbake på middagsbordet? (1:4)
Vi fyrer med ved. Men hva slags ved skal man fyre med - og hva bør man absolutt ikke slenge i peisen? Vi tester ved og gir tips og råd om vedovner, gamle som nye. Og så ser vi på fiffige ved-dingser.