Wok’ens hemmelighet er å gjøre alt klart på forhånd.
Kutt opp alle grønnsakene og strimle kjøttet.
Dekk bordet.
Når wokpannen er varm gjør du ferdig middagen på et øyeblikk.
Porsjoner: 4
5 ss olivenolje
1 båt hvitløk
1 blomkål
400 g frisk grønn asparges
2 gule paprika
150 g østerssopp
200 g renskåret svinekjøtt i strimler
salt og pepper
En halv teskje karri
2 ss soyasaus
1 ss honning (kan sløyfes)
1 ss buljongpulver
Oljen varmes i wokpannen og tilsettes finhakket hvitløk. Strimlet svinekjøtt tas i og freses lett. De oppdelte grønnsakene fordeles over, og det hele stekes under konstant omrøring. Tilsett buljong etter behov.
Smak til med salt, pepper, karri, soyasaus og eventuelt litt honning.
Oppskrift: Opplysningskontoret for frukt og grønnsaker