NRK Meny
Normal

De første gjestene

Hagen er blitt så fin at det var på tide å invitere gjester!

Gjester i Grønn glede-hagen

PLASS TIL MANGE: Parkvesenet i Sandefjord er på besøk for å se hva kollega Tom Hvål har jobbet med i sommer.

Foto: Agnete Bjelland Tjøm / NRK

Artikkelen er flere år gammel.

Langbord

«BLOMSTER-FINN»: Duken på bordet er designet av Finn Schjøll.

Foto: Agnete Bjelland Tjøm / NRK

Mette Stensholt Schau er veldig glad i å ha gjester, og endelig var det mulig å invitere noen til den lånte Grønn glede-hagen.

Det er plass til mange rundt det nye bordet på grillplassen.

Grønn glede-gartner Tom jobber til vanlig i parkvesenet, og det er mange som lurer på hva Mette og Tom har fått til i hagen.

Endelig er det på tide å invitere gjester til lunsj! De ansatte i Sandefjord parkvesen var ikke vanskelig å be. Som dere ser på bildet er det nå plass til mange gjester i hagen.

Hagens eiere Trond Gunnar og Catherine har allerede invitert til stor fest!

TV og radio

Aida sov et helt døgn og Halvor får ikke sove uten å gjøre et spesielt triks. Hva feiler det dem? Tre butikkansatte med nettbrett utfordrer legelaget i kveldens episode. Programleder: Kjetil Røthing Askeland. Sesong 2 (4:8)
Før spiste vi høne til middag, nå kastes de og brukes i betong. Gjennom å redde et hønsehus med 7500 høner fra søpla, vil programleder Marit Evertsen Grimstad sette fokus på det skjulte matsvinnet og prøve å gjøre noe med det. Er det mulig å få høna tilbake på middagsbordet? (1:4)
Vi fyrer med ved. Men hva slags ved skal man fyre med - og hva bør man absolutt ikke slenge i peisen? Vi tester ved og gir tips og råd om vedovner, gamle som nye. Og så ser vi på fiffige ved-dingser.