NRK Meny
Normal

De første gjestene

Hagen er blitt så fin at det var på tide å invitere gjester!

Gjester i Grønn glede-hagen

PLASS TIL MANGE: Parkvesenet i Sandefjord er på besøk for å se hva kollega Tom Hvål har jobbet med i sommer.

Foto: Agnete Bjelland Tjøm / NRK

Langbord

«BLOMSTER-FINN»: Duken på bordet er designet av Finn Schjøll.

Foto: Agnete Bjelland Tjøm / NRK

Mette Stensholt Schau er veldig glad i å ha gjester, og endelig var det mulig å invitere noen til den lånte Grønn glede-hagen.

Det er plass til mange rundt det nye bordet på grillplassen.

Grønn glede-gartner Tom jobber til vanlig i parkvesenet, og det er mange som lurer på hva Mette og Tom har fått til i hagen.

Endelig er det på tide å invitere gjester til lunsj! De ansatte i Sandefjord parkvesen var ikke vanskelig å be. Som dere ser på bildet er det nå plass til mange gjester i hagen.

Hagens eiere Trond Gunnar og Catherine har allerede invitert til stor fest!

TV og radio

Vi fyrer med ved. Men hva slags ved skal man fyre med - og hva bør man absolutt ikke slenge i peisen? Vi tester ved og gir tips og råd om vedovner, gamle som nye. Og så ser vi på fiffige ved-dingser.
Kunne du tenkt deg å sove i same seng som kong Olav? I sesongpremieren på Solgt tar programleiar Frode Søreide med seg to lag med meklarar frå Austlandet til Narvik. Her skal dei tippe pris på tre eigedomar. Kven tippar nærast? Ei av utfordringane er eit gamalt og ærverdig pensjonat, som mellom annan Kong Olav har gjesta ved fleire høve. Sesong 5 (1:6)
Helene sjekker inn - på asylmottak. Norsk dokumentar.
I fem døgn bor programleder Helene Sandvig sammen med asylsøkere på Dikemark Asylmottak. Det blir et tøft møte med en helt annen virkelighet.