Er gutta fortsatt single?

Trond og Dan Robert har i heile haust vore på damejakt. Her får du vite om gutta har fått seg dame, og kva dei svarte i vårt nettmøte.

Video nsps_upload_2009_11_24_15_17_33_1132.jpg
Denne videoen er dessverre ikke tilgjengelig. Kontakt oss dersom du har spørsmål.

Det er klart for siste episode i "Haustjakta". Trond har tatt sjåarane si utfordring og skal på IKEA for å sjekke damer.

Finner han ei bra dame der? Og kva skjedde eigentleg når kamera var slått av? Kva slu triks lærte dei på sjekkeskulen? Eller kanskje dei forsatt er klar for ein date?

Dei to gutta stilte til nettmøte etter Forbrukarinspektørene på NRK1 onsdag 25. november. Der svarte også Torkel Guttormsen frå "sjekkeskulen" på spørsmål om sjekking.

Stor respons

Opptreden på TV har absolutt gitt resultat. I seks episodar har vi sett dei to teste ut alt frå nettdating til sjekkeskule og salsakurs.

Og responsen frå det motsatt kjønn har vore stor etter at vi møtte dei to for litt over tre veker sidan.

I siste episode får vi svaret på om serien har medført at dei to har fått endra sivilstatus.

TV og radio

Vi fyrer med ved. Men hva slags ved skal man fyre med - og hva bør man absolutt ikke slenge i peisen? Vi tester ved og gir tips og råd om vedovner, gamle som nye. Og så ser vi på fiffige ved-dingser.
Kunne du tenkt deg å sove i same seng som kong Olav? I sesongpremieren på Solgt tar programleiar Frode Søreide med seg to lag med meklarar frå Austlandet til Narvik. Her skal dei tippe pris på tre eigedomar. Kven tippar nærast? Ei av utfordringane er eit gamalt og ærverdig pensjonat, som mellom annan Kong Olav har gjesta ved fleire høve. Sesong 5 (1:6)
Helene sjekker inn - på asylmottak. Norsk dokumentar.
I fem døgn bor programleder Helene Sandvig sammen med asylsøkere på Dikemark Asylmottak. Det blir et tøft møte med en helt annen virkelighet.