NRK Meny
Normal

Du bestemmer sjekketriksene

Trond (28) og Dan Robert (27) må gjøre som du vil.

Video nsps_upload_2009_11_9_14_48_37_10.JPG

De neste ukene skal de single prøvekaninene Trond og Dan Robert prøve ulike metoder for å få seg kjæreste.

I serien "Haustjakta" tester de alt fra nettsjekking til sjekkeskole. Men hva som blir siste utfordringen, lar vi være opp til seerne.

Stem nederst i artikkelen før fredag!

Serien går over seks episoder i programmene Puls og FBI, og starter opp i Puls 9. november.

Liten erfaring med sjekking

Trond Einar Karlsen og Dan Robert Grythe vil gjøre alt for å slippe å gå høstmørket i møte alene.

Dan Robert ble singel for et halvt år siden, etter å ha vært i samme forhold siden han var 15 år. Trond har vært singel hele livet.

- Det er kjedelig å være singel. Mye bedre å ha dame, sier Dan Robert. Han påstår at han har liten erfaring med sjekking.

Tabu å sjekke på nett

Denne uka prøver Trond og Dan Robert ut nettsjekking. Det er første gang noen av dem er inne på sjekkesider på nettet.

- Det har alltid vært litt tabu å finne dame på nett. Men nå kjenner jeg flere som har gjort det, jeg føler at det har blitt litt mer stuerent, sier Trond.

Profilene de oppretter på nettet blir vurdert av et kritisk, men vennlig innstilt jentepanel. Men om de to lykkes i å finne kjærligheten, er foreløpig hemmelig.

Stem her:

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.
Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

TV og radio

Aida sov et helt døgn og Halvor får ikke sove uten å gjøre et spesielt triks. Hva feiler det dem? Tre butikkansatte med nettbrett utfordrer legelaget i kveldens episode. Programleder: Kjetil Røthing Askeland. Sesong 2 (4:8)
Før spiste vi høne til middag, nå kastes de og brukes i betong. Gjennom å redde et hønsehus med 7500 høner fra søpla, vil programleder Marit Evertsen Grimstad sette fokus på det skjulte matsvinnet og prøve å gjøre noe med det. Er det mulig å få høna tilbake på middagsbordet? (1:4)
Vi fyrer med ved. Men hva slags ved skal man fyre med - og hva bør man absolutt ikke slenge i peisen? Vi tester ved og gir tips og råd om vedovner, gamle som nye. Og så ser vi på fiffige ved-dingser.