NRK Meny
Normal

Bok om Jesus

Da Bente Bendiktsen var elleve år døde hennes far brått, da ble hennes evner ytterligere forsterket. De senere årene har hun arbeidet som intuitiv veileder og healer.

Menneskesønnen - Jeshua
Foto: Bokomslag

Bente Bendiktsen har arbeidet i mange år innenfor bank og offentlig virksomhet. Hun er født med mediale og klarsynte evner som utviklet seg etter gjentatte sykehusopphold i barndommen.

Da hun var elleve år døde hennes far brått, da ble hennes evner ytterligere forsterket. De senere årene har hun arbeidet som intuitiv veileder og healer.

Jeshua - Menneskesønnen er hennes første bok. Den er gitt ut på Uranus Forlag.

Bente Bendiktsen (f.1958) er formelt utdannet innen økonomi og regnskap.

Hvem var Jesus Kristusω

Hvem var tømmermannen som ble helbreder og profetω Jeshua - Menneskesønnen gir oss kanskje svar på dette spørsmålet.

Bente Bendiktsen har tenkt mye på dette og forteller om sine tanker i boken.

Menneskesønnen - Jeshua
Foto: Bokomslag

Bokens jeg-stemme er Jesus fra Nazareth. Selv presenterer han seg som Jeshua. Jeshua forteller om sine unge år og om sitt voksne liv fram til den brutale avslutningen. Gjennom historien i denne boken får vi bli kjent med hvem han var og høre om læretiden han måtte gå gjennom før han begynte sin gjerning og ble Jesus Kristus.

Det ble hans skjebne, hans liv, å formidle til mennesket hvor storslått, altomfattende og kjærlig GUD - Skaperen - er. Og at mennesket er uløselig knyttet sammen med resten av skaperverket.

Jeshuas lære om at Guds rike finnes inne i eder forstår vi til fulle når vi blir kjent med den arven han ønsket å etterlate seg. Hans lære er inkluderende, ikke fordømmende og ekskluderende.

Jeshua stilte seg aldri over menneskene. Ikke den gang, ikke nå. Hans budskap til oss kan gjøre oss til bedre mennesker og gi oss indre fred dersom vi til fulle vil akseptere og forstå de sannheter og den kjærlighet han formidler. Jeshua fordømmer ingen, det gjorde heller ikke Jesus Kristus.

Hør om Bente Bendiktsens nye bok om Jesus.

TV og radio

Aida sov et helt døgn og Halvor får ikke sove uten å gjøre et spesielt triks. Hva feiler det dem? Tre butikkansatte med nettbrett utfordrer legelaget i kveldens episode. Programleder: Kjetil Røthing Askeland. Sesong 2 (4:8)
Før spiste vi høne til middag, nå kastes de og brukes i betong. Gjennom å redde et hønsehus med 7500 høner fra søpla, vil programleder Marit Evertsen Grimstad sette fokus på det skjulte matsvinnet og prøve å gjøre noe med det. Er det mulig å få høna tilbake på middagsbordet? (1:4)
Vi fyrer med ved. Men hva slags ved skal man fyre med - og hva bør man absolutt ikke slenge i peisen? Vi tester ved og gir tips og råd om vedovner, gamle som nye. Og så ser vi på fiffige ved-dingser.