"Voksenhotell" fri for barn

Ønsker du en barnefri ferie? Da er kanskje ”voksenhotell” tingen for deg. 

Sunprime hotel

Slik vil 'voksenhotellet' se ut.

Foto: Rithuset / 4

- De siste årene har det vært en økt etterspørsel etter steder for par uten barn. Våre markedsundersøkelser viser at det er et stort behov for ”voksenhoteller” på de store reisemålene, forteller salgsdirektør i My Travel, Christian Grønli. 

 

Kun for voksne

My Travel og Ving har tatt konsekvensene av dette og lanserer nå kjeden Sunprime Resorts. 24 oktober åpner de hotellet Sunprime Atlantic View & Spa i Playa del Inglès på Gran Canaria.

Hotellet henvender seg til en ”voksen” målgruppe og idéen bak hotellet er ganske enkelt å gi voksne et hotell som kun er for voksne.

Selv om konseptet om "voksenhoteller" er noe nytt, mener Grønli at dette vil bli den nye trenden for reiser i årene som kommer.

- Nordmenn er ikke interessert i å bo på luksushoteller. De vil heller ha noe det er kvalitet over, og det har vi tatt til oss. Vi legger opp til aktiviteter som kundene har etterspurt som for eksempel spa og velvære for kroppen.

 

Barnefri sone

Ving beskriver det nye hotellkonseptet "som en hyllest til det gode liv", før de videre skriver:

”Her er det ingen aldersgrense, men det gjør ingenting om du har levd en stund. Dette er nemlig barnefri sone.”

Er det forbudt å ta med barn?

- Det er selvfølgelig lov med barn, men hotellet er ikke tilpasset barn.Vi har flere andre alternativer for barnefamilier, sier Grønli.

Men dere har skrevet at det er "barnefri sone"?

- Det er for å passe på at vi ikke får skuffede barnefamilier. Vi har satset på aktiviteter som ikke er tilpasset barnefamilier og vi tror ikke dette vil være attraktivt for barn.

 

Fokus på spa og kropp

Og det nye voksenkonseptet er, med sitt fokus på spa og kropp, kanskje ikke like morsomt for barn.

På hotellet får man nemlig sin egen personlige trener. Man kan også låne mountainbike, downloade en bok på Mp3-spiller eller begynne dagen med yoga eller et spa-besøk.

- Målet er at man skal få prøve alt det man ikke får gjort hjemme, påpeker Grønli.

Planen framover er å få et slikt tilbud på langt flere reisemål, og My Travel ser nå nærmere på om de skal opprette "voksenhoteller" på steder som Thailand, Tenerife og Mallorca

 

 

 

 

TV og radio

Tonnevis av søtsaker går rett i søpla fordi det er billigere å kaste enn å gi bort. Knut Arild Hareide og kona Lisa Maria bestemmer seg for å gjøre noe med dette.
Helene sjekker inn - på asylmottak. Norsk dokumentar.
I fem døgn bor programleder Helene Sandvig sammen med asylsøkere på Dikemark Asylmottak. Det blir et tøft møte med en helt annen virkelighet.
Aida sov et helt døgn og Halvor får ikke sove uten å gjøre et spesielt triks. Hva feiler det dem? Tre butikkansatte med nettbrett utfordrer legelaget i kveldens episode. Programleder: Kjetil Røthing Askeland. Sesong 2 (4:8)