- Han tilfredsstiller meg ikke

Hun føler seg som en udetonert bombe.

Sex
Foto: lev dolgachov

Spørsmål

Jeg blir ikke tilfredsstilt av kjæresten min. Jeg hadde et aktivt og godt sexliv før jeg traff han jeg er sammen med nå, og jeg ønsker å få det til å fungere bedre med han.

LES OGSÅ: Derfor bør du ha sex

På andre områder fungerer ting bra, men han lar meg ikke holde på til jeg når klimaks.

Jeg prøver å rose han, for han gjør mye bra, men han har sjelden lyst, holder ikke ut særlig lenge, og jeg går rundt som en udetonert bombe.

LES OGSÅ: - G-punktet kan påvises!

LES OGSÅ: Sex-problem?

Vi har snakket mye om dette, men jeg føler ikke at han forstår hvor viktig det er for meg å nå klimaks.

Har du et godt råd?

Svar fra Margrete

Jeg vet ikke hvor lenge dere har vært kjærester, men kanskje han ikke helt forstår eller vet hva du liker.

Fortell han hva du liker og hva dere/du eller han kan gjøre for at du skal få orgasme.

Du må si helt klart fra til han at du må få orgasme når dere har sex. Vær klar og tydelig om dine behov, og forsikre deg om at han forstår hva du mener og hvordan det er for deg.

LES OGSÅ: Et liv uten orgasme?

Til nå virker det som du ikke har nådd inn til han med dine ønsker. Bruk god tid på forspillet - kos, kyss og ta på hverandre slik at dere bygger opp den seksuelle spenningen. Kanskje har han prestasjonsangst og unngår sex fordi han er redd for å mislykkes?

Forsøk å forføre han og si at du har lyst på han når du ønsker sex. Spør hva han liker og tenner på.

LES OGSÅ: Sexy og sikker sex

Slik du beskriver situasjonene, kan det hende at han kanskje har problemer med for tidlig utløsning. Dersom han har det, kan han oppsøke hjelp og få effektiv behandling for det.

Lykke til!

Hilsen

Margrete Wiede Aasland

Spesialist i sexologisk rådgivning

Spør Margrete Wiede Aasland

TV og radio

Vi fyrer med ved. Men hva slags ved skal man fyre med - og hva bør man absolutt ikke slenge i peisen? Vi tester ved og gir tips og råd om vedovner, gamle som nye. Og så ser vi på fiffige ved-dingser.
Kunne du tenkt deg å sove i same seng som kong Olav? I sesongpremieren på Solgt tar programleiar Frode Søreide med seg to lag med meklarar frå Austlandet til Narvik. Her skal dei tippe pris på tre eigedomar. Kven tippar nærast? Ei av utfordringane er eit gamalt og ærverdig pensjonat, som mellom annan Kong Olav har gjesta ved fleire høve. Sesong 5 (1:6)
Helene sjekker inn - på asylmottak. Norsk dokumentar.
I fem døgn bor programleder Helene Sandvig sammen med asylsøkere på Dikemark Asylmottak. Det blir et tøft møte med en helt annen virkelighet.