NRK Meny
Normal

Zara Larsson: – Jeg kjøpte akkurat leilighet til farmor

Stjerneskuddet Zara Larsson forteller om pengebruk og familie hos Skavlan.

Zara Larsson snakker om hva som er verdt å bruke penger på.

I kveld er den svenske poppstjernen Zara Larsson en av gjestene i studio hos Fredrik Skavlan, og Larsson forteller at det er moren som styrer pengene hennes nå som hun tjener så godt.

– Har du brukt penger på noe som er dyrt, men smart og bra?

 Artist Zara Larsson

Zara Larsson under Idrettsgallaen 2016.

Foto: Nesvold, Jon Olav / NTB scanpix

– Ja, i går kjøpe jeg leilighet til farmor, og det er jo slike ting det føles godt å bruke penger på. Det var mamma som foreslo at vi skulle gjøre det, og jeg var helt enig. Selvfølgelig skal farmor ha en liten leilighet, sier Larsson, og fortsetter:

– Det er et nybygg og det blir klart neste år. Da flytter hun til Trosa, hvor resten av familien bor. Det tror jeg blir veldig bra.

Konserter i Norge

Larsson har gjort det stort i utlandet de siste årene og i sommer spiller hun i Bergen og i Ålesund.

Hun gjester nå Skavlan sammen med Lars Monsen, fotballspiller Kim Källström og lege Yeal Adler.

Larsson er den eneste nordiske artist som er nominer i den nye Kids' Choice-priskategorien Favorite Global Music Star, hvor barnepublikum verden over stemmer frem sine favoritter.

I 2013 spilte Larsson på fredspriskonserten i Oslo. Hun var sa 15 år og innledet konserten i Oslo Spektrum med låta «Uncover».

Kulturstrøm

 • Jakob Oftebro spiller Peer Gynt

  Det er nå endelig klart at Jakob Oftebro skal spille Peer Gynt på Gålå i august. Oftebro ble brannskadet under filminnspilling og det var usikkert om han kunne spille på Gålå. – Jeg gleder meg til å stå på scenen på Gålå med pappa og alle aktørene en gang til, sier Jakob Oftebro i en pressemelding.

  Marianne Nielsen & Jakob Oftebro, Peer Gynt, Gålå 2017. Fjords.tv
  Foto: Fjords AS
 • Westworld podcast episode 9

  I ukas Westworld-episode «Vanishing Point» merker vi at det blåser opp til en blodig finale-episode! Tidslinjene møtes, planer avsløres og familieforbindelsene settes virkelig på prøve. Hør Filmpolitiets podcast her.

  Laster Instagram-innhold