Zara Larsson: – Jeg kjøpte akkurat leilighet til farmor

Stjerneskuddet Zara Larsson forteller om pengebruk og familie hos Skavlan.

Zara Larsson snakker om hva som er verdt å bruke penger på.

I kveld er den svenske poppstjernen Zara Larsson en av gjestene i studio hos Fredrik Skavlan, og Larsson forteller at det er moren som styrer pengene hennes nå som hun tjener så godt.

– Har du brukt penger på noe som er dyrt, men smart og bra?

 Artist Zara Larsson

Zara Larsson under Idrettsgallaen 2016.

Foto: Nesvold, Jon Olav / NTB scanpix

– Ja, i går kjøpe jeg leilighet til farmor, og det er jo slike ting det føles godt å bruke penger på. Det var mamma som foreslo at vi skulle gjøre det, og jeg var helt enig. Selvfølgelig skal farmor ha en liten leilighet, sier Larsson, og fortsetter:

– Det er et nybygg og det blir klart neste år. Da flytter hun til Trosa, hvor resten av familien bor. Det tror jeg blir veldig bra.

Konserter i Norge

Larsson har gjort det stort i utlandet de siste årene og i sommer spiller hun i Bergen og i Ålesund.

Hun gjester nå Skavlan sammen med Lars Monsen, fotballspiller Kim Källström og lege Yeal Adler.

Larsson er den eneste nordiske artist som er nominer i den nye Kids' Choice-priskategorien Favorite Global Music Star, hvor barnepublikum verden over stemmer frem sine favoritter.

I 2013 spilte Larsson på fredspriskonserten i Oslo. Hun var sa 15 år og innledet konserten i Oslo Spektrum med låta «Uncover».

Kulturstrøm

 • Skal lage nytt studioalbum

  Coldplay skal jobbe med et nytt album neste år, ifølge Mat Whitecross som er regissøren bak filmen «A Head Full Of Dreams», som forteller den 20 år lange historien om bandet, melder underholdningsnettstedet NME. – De har hatt pause i år, noe de ikke har for vane, sier Whitecross til nettstedet. Det nye studioalbumet blir Coldplays åttende.

  Coldplay
  Foto: GEOFFROY VAN DER HASSELT / AFP
 • Filmanmeldelse: Rafiki

  Den Kenyanske filmen Rafiki ble først bannlyst i hjemlandet, der likekjønnede forhold er straffbart med opptil 14 års fengsel. Dette understreker bare temaet i denne historien, som er en varm og øm fortelling om homofil kjærlighet som blir møtt av samfunnet på brutalt vis, mener NRKs anmelder. Terningkast 4.

  Rafiki
  Foto: Europafilm