– Det er jeg som synger refrenget

NRK P13s Heidi Marie & co hadde tirsdag besøk av internasjonal låtskriver Ina Wroldsen. Hun avslørte at det er hennes stemme du hører i refrenget på Britney Spears- låten «He about to lose me».

Ina Wroldsen

Ina Wroldsen skriver for alle de store, men på en av Britney Spears låter synger hun også.

Foto: NRK

Hør intervjuet og låten.

– Det er et av mine stolteste øyeblikk. Hun gadd ikke synge refrenget selv, sier Ina Wroldsen, som skriver for alle de store.

The Pussycat Dolls, Leona Lewis, Sophie Ellis Bextor og Pixie Lott, for å nevne noen, kan alle takke Ina Wroldsen for topp-plasseringer på hitlistene.

NRK traff henne i London for tre år siden. Hun bor der med familien.

Video Ina Wroldsen

Ina Wroldsen har samarbeidet med Spears i flere år.

Bruker egen stemme

Wroldsens bruker sin egen stemme til å selge inn låtene til andre. Produsent David Eriksen sier i intervjuet at det er det beste salgstrikset hun har.

– Måten hun synger på er helt unikt, så lytteren får en opplevelse bare av å høre hennes tolkning av sin egen låt, sier Eriksen.

Det er hun som har skrevet teksten til låten «He about to lose me». Men hun visste ikke at Britney hadde brukt hennes stemme i refrenget.

– Det oppdaget jeg da jeg hørte den på bilstereoen, sier Wroldsen til NRK.

Hør intervjuet og låten fra NRK P13s sending

Kulturstrøm

 • «Ut og stjæle hester» beste film

  Pia Tjelta vant Amanda for beste kvinnelige hovedrolle i «Blindsone». Prisen for beste mannlige hovedrolle gikk til Tobias Santelmann for rollen i «Mordene i Kongo». Beste regi gikk til Hans Petter Moland for «Ut og stjæle hester».

  Pia Tjelta
  Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix
 • Madrugada-vokalist til sykehus

  Madrugada har avlyst sin konsert i Sveits i kveld, etter at vokalist Sivert Høyem ble innlagt på sykehus lørdag morgen. Høyem skriver på bandets Facebook-side at han fikk smerter i brystet på flyet fra Bodø, men at det ikke skal være noe alvorlig. Fredag spilte bandet på Parkenfestivalen i Bodø.

  Sivert Høyem i Madrugada på Norwegian Wood.
  Foto: Arne Kristian Gansmo / NRK
 • Hamar Arbeiderblad hacket

  Ukjente hackere overtok forsida til Hamar Arbeiderblads nettutgave fredag kveld, skriver medier24. Et bilde og teksten «Fuck ISIS - Stop the Waar» møtte leserne. Sjefredaktør Carsten Bleness sier avisa raskt fikk fjernet plakaten, og at de nå jobber med å styrke egen sikkerhet.