– Det er jeg som synger refrenget

NRK P13s Heidi Marie & co hadde tirsdag besøk av internasjonal låtskriver Ina Wroldsen. Hun avslørte at det er hennes stemme du hører i refrenget på Britney Spears- låten «He about to lose me».

Ina Wroldsen

Ina Wroldsen skriver for alle de store, men på en av Britney Spears låter synger hun også.

Foto: NRK

Hør intervjuet og låten.

– Det er et av mine stolteste øyeblikk. Hun gadd ikke synge refrenget selv, sier Ina Wroldsen, som skriver for alle de store.

The Pussycat Dolls, Leona Lewis, Sophie Ellis Bextor og Pixie Lott, for å nevne noen, kan alle takke Ina Wroldsen for topp-plasseringer på hitlistene.

NRK traff henne i London for tre år siden. Hun bor der med familien.

Video Ina Wroldsen

Ina Wroldsen har samarbeidet med Spears i flere år.

Bruker egen stemme

Wroldsens bruker sin egen stemme til å selge inn låtene til andre. Produsent David Eriksen sier i intervjuet at det er det beste salgstrikset hun har.

– Måten hun synger på er helt unikt, så lytteren får en opplevelse bare av å høre hennes tolkning av sin egen låt, sier Eriksen.

Det er hun som har skrevet teksten til låten «He about to lose me». Men hun visste ikke at Britney hadde brukt hennes stemme i refrenget.

– Det oppdaget jeg da jeg hørte den på bilstereoen, sier Wroldsen til NRK.

Hør intervjuet og låten fra NRK P13s sending

Kulturstrøm

 • Ikke for gamle for turné

  – Vi har strengt tatt ikke satt noen sluttdato. Vi får rett og slett se hvor gamle vi føler oss, svarer Pet Shop Boys om å turnere etter fylte 60 år. Den britiske synthduoen, bestående av Neil Tennant (til venstre) og Chris Lowe, gir ut sitt 14. album, «Hotspot», denne uken. Til sommeren spiller de på festivalen Over Oslo. (NTB)

  Neil Tennant, Chris LowePet. Shop Boys live i Mexico 2016
  Foto: Eduardo Verdugo / Ap
 • Savner fysiske plater

  – Vi vet at den kommer ikke til å nå like langt ut som de tidligere platene, som var fysiske. Men når vi er i studio, er vi like ambisiøse. Gleden ved å skape er like stor som før. Det sier Lars Lillo-Stenberg til Kulturstripa om å lage sitt 18. album med deLillos, «Dum som et menneske».

  deLillos på Norwegian Wood