NRK Meny
Normal

Whitneys datter: – Mamma er alltid med meg

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Bobbi Kristina (19) snakket ut til Oprah. Om tida med mamma Whitney Houston, om dødsfallet og den tunge tida etter. Nå skal hun ta opp arven etter moren.

Whitney Houstons datter Bobi Kristina var gjest på Oprah Winfreys program «Oprah’s Next Chapter» i går kveld. Der fortalte hun fritt om artisten Whitney, om mamma, og om tida etter det dramatiske dødsfallet.

Det er nøyaktig én måned siden superstjernen ble funnet i badekaret på Beverly Hilton Hotel i Los Angeles. Bobbi Kristina var der da moren ble funnet livløs.

LES OGSÅ: Whitney Houston allerede til salgs
LES OGSÅ: Familie og venner hyllet Whitney Houston

– Jeg hørte et skrik, og så stylisten sitte på knærne, oppløst i tårer. Min bror Ray og en vakt drev med livredning, men jeg kunne se at det var for seint. Min mor så fredfull ut. De løftet henne ut av badekaret og fortsatte med livredning. Ray gikk ut av rommet, og ambulansefolkene ba meg gjøre det samme. Men jeg kunne ikke. Jeg kunne ikke forlate henne, sa hun i går.

Bobbi Kristina og moren hadde et svært tett forhold. I timene før dødsfallet forteller datteren at de to var spesielt nær hverandre, og at moren sov i armene hennes. Tida etter har vært svært vanskelig.

Føler fortsatt moren er i nærheten

– Jeg kan synge låtene hennes, men jeg orker ikke å høre på dem. Jeg hører stemmen hennes, og hun sier ”Fortsett framover, jenta mi. Jeg er med deg”, sa hun.

– Hun er alltid med meg, jeg kan alltid føle henne.

LES OGSÅ: – Her var Whitney et familiemedlem
LES OGSÅ: Disse tjener best blant de døde

Bobbi Kristina bor fortsatt i morens hjem i Atlanta, og hun forteller at hun er overbevist om at moren fortsatt er der hos henne. Lysene skrur seg av og på, og det tar hun som et signal om at moren fortsatt er der.

– Mamma, hva gjør du, pleier jeg å si. Jeg kan fortsatt snakke med henne, og vi ler sammen, sa hun.

Skal bli som mamma

Det nære forholdet dem imellom, og livet med en superstjerne har satt sine spor. Bobbi Kristina lovet i går Oprah at Whitneys artistkarriere ikke var over. Overfor Oprah lovet hun at hun skal følge i morens fotspor.

– Jeg må bringe arven videre. Jeg skal begynne å synge, jeg skal begynne å spille inn filmer og danse. Det er et stort press, men hun har forberedt meg på det, sa hun.

LES OGSÅ: Whitney Houston fløyet hjem til New Jersey
LES OGSÅ: Whitney Houston obdusert
LES OGSÅ: – Whitney, we love you

Kulturstrøm

 • Kagge Forlag henter Fotland

  Forlaget melder at de har fått en ny redaktør på plass: Maiken Grønning Fotland. Hun kommer fra stillingen som reportasjeleder i Dagbladet Magasinet. Forlaget melder at de har fått inn en redaktør med teft for ideer – og evne til å sette dem ut i livet (NTB).

 • "Ny" Guns N' Roses-video fra 1989

  I 1989 spilte Guns N' Roses inn en musikkvideo til låten «It's So Easy» på nattklubben Cathouse i Los Angeles. Videoen ble aldri sluppet, i stedet ble den liggende i et skap i nesten 30 år. Men nå er den altså å se i en digitalt restaurert versjon på Apple Music, melder Billboard. Slippet av den ukjente musikkvideoen inngår i feiringen av bandets nyutgave av debutalbumet «Appetite for Destruction» fra 1987, skriver TT (NTB).

  Guns N' Roses
 • Sony kjøper EMI

  Japanske Sony kjøper musikkforlaget EMI for drøyt 15 milliarder kroner og sikrer seg dermed rettighetene til noen av verdens mest populære band og artister. I henhold til avtalen verdsettes EMI Music Publishing til drøyt 38 milliarder kroner (NTB).