NRK Meny
Normal

Whitney selger undertøyet

Har du lyst på undertøyet til Whitney Houston bør du slå til nå.

Whitney Houston, 2005
Foto: DANNY MOLOSHOK / AP

Whitney Houston, 2005.
Foto: DANNY MOLOSHOK / AP

Les også: Courtney reddet Whitney

Les også: Whitney skiller seg

Whitney Houston auksjonerer bort undertøyet sitt - så vel som en rekke andre plagg - for å skaffe seg sårt trengte inntekter.

Ikke frivillig

Hun gjør det imidlertid ikke frivillig, men fordi hun er pålagt av retten, ifølge auksjonshusets hjemmeside.

Dermed kan du prøve om du passer inn i den nå fallerte superstjernens 13 ulike korsetter fra Dolce & Gabbana med dyretrykk og paljetter, hvis du ikke heller går for en av de fire kroppsdraktene i fløyel prydet med logoen «WH», eller Whitneys svarte strekkbukser, designersko eller silkejeans.

Du må bare være forberedt på å svi av en pen sum penger for de brukte klærne - for Whitney Houston er ute på en desperat pengejakt:

Mistet nesten huset

For et par måneder siden holdt hun på å miste luksushuset sitt i New Jersey, som skulle gått på auksjon torsdag denne uken. Hun skyldte nemlig skatt, ifølge E! nærmere 6,4 millioner kroner. Luksushuset i Georgia ble tvangssolgt i november.

Nå tar Whitney Houston selv initiativet til å selge unna sine eiendeler: Flere hundre plagg, fra flotte scenekostymer og tilbehør og helt ned til undertøyet hennes, skal selges gjennom auksjonshuset A.J. Willner i New Jersey kommende tirsdag - sammen med musikkutstyr, instrumenter og turnémøbler. Og - trist nok - en rekke av Houstons musikkpriser.

335 ting

Houstons talskvinne Nancy Seltzer hevder overfor The New York Post at salget av de 335 gjenstandene ikke har noe å gjøre med Whitneys skattegjeld:

- Mange artister kvitter seg med gammelt sceneutstyr og kostymer de ikke trenger lenger. Det er det som skjer.

(NRK/NTB)

Kulturstrøm

  • Musikksjefen anbefaler

    P13s Kristin Winsents byr på deilig ny musikk som et lydspor til sommeren. Du får blant annet høre Spiritualized, Florence + The Machine, Highasakite, Dirty Projectors, Sigrid, og en vakker hyllest til Sparklehorse, signert PJ Harvey og John Parish. Volum opp, og velkommen til Musikksjefen!

    Kristin Winsents byr på deilig ny musikk som et lydspor til sommeren. Du får blant annet høre Spiritualized, Florence + The Machine, Highasakite, Dirty Projectors, Sigrid, og en vakker hyllest til Sparklehorse, signert PJ Harvey og John Parish. Velkommen til Musikksjefen!