Hopp til innhold

Whitney selger undertøyet

Har du lyst på undertøyet til Whitney Houston bør du slå til nå.

Whitney Houston, 2005
Foto: DANNY MOLOSHOK / AP

Whitney Houston, 2005.
Foto: DANNY MOLOSHOK / AP

Les også: Courtney reddet Whitney

Les også: Whitney skiller seg

Whitney Houston auksjonerer bort undertøyet sitt - så vel som en rekke andre plagg - for å skaffe seg sårt trengte inntekter.

Ikke frivillig

Hun gjør det imidlertid ikke frivillig, men fordi hun er pålagt av retten, ifølge auksjonshusets hjemmeside.

Dermed kan du prøve om du passer inn i den nå fallerte superstjernens 13 ulike korsetter fra Dolce & Gabbana med dyretrykk og paljetter, hvis du ikke heller går for en av de fire kroppsdraktene i fløyel prydet med logoen «WH», eller Whitneys svarte strekkbukser, designersko eller silkejeans.

Du må bare være forberedt på å svi av en pen sum penger for de brukte klærne - for Whitney Houston er ute på en desperat pengejakt:

Mistet nesten huset

For et par måneder siden holdt hun på å miste luksushuset sitt i New Jersey, som skulle gått på auksjon torsdag denne uken. Hun skyldte nemlig skatt, ifølge E! nærmere 6,4 millioner kroner. Luksushuset i Georgia ble tvangssolgt i november.

Nå tar Whitney Houston selv initiativet til å selge unna sine eiendeler: Flere hundre plagg, fra flotte scenekostymer og tilbehør og helt ned til undertøyet hennes, skal selges gjennom auksjonshuset A.J. Willner i New Jersey kommende tirsdag - sammen med musikkutstyr, instrumenter og turnémøbler. Og - trist nok - en rekke av Houstons musikkpriser.

335 ting

Houstons talskvinne Nancy Seltzer hevder overfor The New York Post at salget av de 335 gjenstandene ikke har noe å gjøre med Whitneys skattegjeld:

- Mange artister kvitter seg med gammelt sceneutstyr og kostymer de ikke trenger lenger. Det er det som skjer.

(NRK/NTB)

Kulturstrøm

  • Gyldendalprisen til Hanne Ørstavik

    «En av Norges mest markante og særpregede forfattere», heter det om vinneren av Gyldendalprisen for 2023, Hanne Ørstavik.

    Dermed kan Ørstavik føye enda en gjev litterær pris til en liste som fra før av omfatter Brageprisen, Sultprisen, P2-lytternes romanpris, Amalie Skram-prisen, Oktoberprisen, Doblougprisen og Aschehougprisen.

    Gyldendalprisen er på hele en halv million kroner og deles ut annethvert år til «et særlig betydelig forfatterskap uavhengig av hvilket forlag forfatteren er tilknyttet».

    Hanne Ørstavik utgir bøkene sine på Oktober forlag, har skrevet til sammen 14 romaner, senest fjorårets «Bli hos meg», og er oversatt til 30 språk.

    Hanne Ørstavik, Gyldendalprisen
    Foto: Forlaget Oktober