Westworld-stjerne til Tarantino

Nok en superstjerne blir med i filmen «Once upon a time in Hollywood». James Marsden skal ha signert avtale om å bli med i den kommende filmen til Quentin Tarantino, melder Variety. I går ble det kjent at Al Pacino er blant stjernene i filmen som fra før har signert avtaler med blant andre Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Luke Perry, Damian Lewis og Dakota Fanning. Filmen utspiller seg i 1969, og skal ta for seg drapet på skuespiller Sharon Tate, ifølge Business Insider. Filmen har premiere i august neste år.

James Marsden
Foto: Cindy Ord / AFP/Scanpix

Kulturstrøm

 • Avsluttar samarbeid med R. Kelly

  Sony Music har bestemt seg for å avslutte samarbeidet med R. Kelly, melder Variety. Avgjerda kjem i kjølvatnet av eit stort press mot plateselskapet, etter at fleire kvinner stod fram i dokumentaren «Surviving R. Kelly» og skulda artisten for seksuelle overgrep.

  R. Kelly
  Foto: Frank Micelotta / AP
 • Klissete «chick flick»

  Jennifer Lopez viser du hun har av komisk talent i det som er en varm og artig komedie om å «klare det i storbyen», mener NRKs anmelder Marte Hedenstad om filmen «Second Act». Helt til den blir en klissete klisjé etter en tvist i andre halvdel. Terningkast 3.

  Second act
  Foto: SF Norge