NRK Meny

Westworld-stjerne til Tarantino

Nok en superstjerne blir med i filmen «Once upon a time in Hollywood». James Marsden skal ha signert avtale om å bli med i den kommende filmen til Quentin Tarantino, melder Variety. I går ble det kjent at Al Pacino er blant stjernene i filmen som fra før har signert avtaler med blant andre Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Luke Perry, Damian Lewis og Dakota Fanning. Filmen utspiller seg i 1969, og skal ta for seg drapet på skuespiller Sharon Tate, ifølge Business Insider. Filmen har premiere i august neste år.

James Marsden
Foto: Cindy Ord / AFP/Scanpix

Kulturstrøm

 • Sterkt om Nina Simone

  Nosizwe Baqwa gjør en sterk tolkning av Nina Simones dramatiske liv i forestillingen «I am Nina», som har gått i flere runder på Nordic Black Theatre i Oslo. Nå sist under Oslo jazzfestival. Her er hun hos oss i NRK og legger igjen en musikalsk perle til oss alle.

 • Aurora i svært god form.

  Lekenheten og bruken av hele Auroras feilfrie vokalspekter gjør «Forgotten Love» til et mer definerende og fascinerende «comeback» enn forrige singel, mener P3s anmelder. Terningkast 5.

  Aurora
  Foto: Ketil Mosnes
 • Dansk nasjonalpoet er død

  Benny Andersen er i Norge er mest kjent for sitt samarbeid med sangeren Povl Dissing. Deres vise «Svantes lykkelige dag (om lidt er kaffen klar)» var en monsterhit i Norge. Benny Andersen fikk sitt folkelige gjennombrudd med diktsamlingen og platen Svantes viser i 1972. Han er en høyt elsket nasjonalskald, og utgivelsen av hans samlede dikt i 1998 slo alle rekorder for diktutgivelser. (NTB)

  Benny Andersen er død.
  Foto: Liselotte Sabroe/ritzau Scanpix / NTB scanpix