Hopp til innhold

Celine vant MGPjr.

I hard konkurranse med 8 andre unge finalister var det til slutt Celine og sangen om hennes beste venn Astrid som stakk av med seieren. Celine tar med seg Martin og Johannes som kom på andreplass til MGPjr Nordic i høst. Trøndelag har nok en gang gjort det sterkt i MGPjr, og når de 3.862 stemmene fra midtnorge kom inn hadde Celine sikret seieren med totalt 16.877 stemmer.

Celine mgpjr

Vinneren av MGPjr 2007, Celine

Foto: Karine L'orange Rånes

mgpjr vinner celine

Celine fra Orkdal og bæstevænnen Astrid torker vinnertårene.

Foto: Karine L'orange Rånes

Martin og Johannes slo Tre Små Pønkere med små marginer, De landet på 14.267 foran Tre Små Pønkeres 13.510. Gutta fra Nittedal i bandet Føniks halte inn en fjerdeplass med 11.572 stemmer.

Alle de unge talentene fikk seg en opplevelse for livet på scenen i Oslo Spektrum i en konkurranse som rommet flere sjangere enn tidligere år. Celine og Martin og Johannes tok med seg Føniks og Tre Små Pønkere til superfinalen for å fremføre sine sanger en gang til, og etter andre runde med avstemning var det avgjort at "Bæstevænna" er årets vinner av norges største konkurranse for unge låtskrivere, og dermed også årets første store sommerhit.

Martin og Johannes mgpjr

Martin og Johannes med dansere.

Foto: Karine L'orange Rånes

Kulturstrøm

 • Nye forhandlinger i skuespillerstreiken i Hollywood

  Forhandlingene mellom skuespillerforeningen og Hollywood-studioene gjenopptas denne uka, bekrefter partene i en felles uttalelse.

  Filmskuespillernes fagforening SAG-AFTRA og Alliance of Motion Picture and Television Producers (AMPTP) ble i et møte mandag enige om å gjenoppta forhandlingene kommende onsdag.

  Hollywood-skuespillerne har vært i streik i nærmere tre måneder. Manusforfatterstreiken, som startet i mai, ble avsluttet med enighet forrige uke.

  Resultatet av de to streikene er at store deler av underholdningsindustrien i Hollywood har stått i stampe. Det er første gang siden 1960 at de to fagforeningene har streiket samtidig.

  (NTB)