NRK Meny
Normal

Vinnere uke 13

Vinnerne av MUGG-konkurransen i uke 13 er trukket.

MUGG
Foto: NRK

Forrige uke var MUGG -gutta ute etter en en frukt som har en spesiell plass i musikkhistorien. Kunstneren Andy Warhol laget det kjente omslaget til et Velvet Underground-album, og på dette omslaget var det bilde av en frukt.

Riktig svar er: BANAN

Disse tre er de heldige vinnerene som nå kan vente seg et MUGG-krus i posten:

KJERSTI RAMSTAD HANSEN, Mo i Rana

VIVIAN FUTTERER, Ås

HELGE MYKLEBUST, Bergen

Gratulerer!

Her er denne ukas spørsmål: MUGG-konkurransen uke 14

Kulturstrøm

  • Baron Cohen ute i hardt vêr igjen

    Fleire amerikanarar vuderer å saksøke komikaren Sacha Baron Cohen for å ha lurt dei i den nyaste TV-serien sin «Who is America». Ein av dei er republikanaren Jason Spencer som sa opp jobben sin i Representanenes hus etter at Cohen fekk han til å banne og blotte rompa si i serien. Juridiske ekspertar som NY Times har snakka med meiner saksøkarane har lite å stille opp med, og at Cohen har sikra seg mot søksmål gjennom kontraktene dei medverkande har skrive under på.

  • Rihanna-dokumentar kjem i haust

    Allereie i 2015 kom nyheita om at Peter Bergs dokumentar om Rihanna var på veg. No seier regissøren at filmen er like rundt hjørnet, og at han mest truleg kjem ut innan to månadar, melder Rolling Stone. Berg har tidlegare sagt at filmen kjem til å bli eit usminka portrett av Rihannas liv på same måte som dokumentaren «Don't look back» var om Bob Dylan i 1967.

    TELEVISION-MTV/VMA
    Foto: Danny Moloshok / Reuters