NRK Meny
Normal

Vinn med Norge rundt

Som alle vet, handler Norge rundt om å vise frem raringer som kan lage ting av materialer som er ment til noe annet. Er du en av dem? Da kan du vinne et storting laget av avslåtte asylsøknader!

Stortinget laget av avslåtte asylsøknader
Foto: NRK

Norge rundts tegneprogram

Alle disse kategoriene kan du levere forslag i

Foto: NRK

For å gjøre det enklere for Norge Rundt å plukke ut hvem som skal være med, har vi i Uti vår hage laget en forhåndskvalifisering for dem. I Norge rundts tegneprogram gir vi deg muligheten til å lage ditt forslag til en ting laget av et uvant materiale i hundrevis av kategorier, fra stavkirke av ispinner til gjøkur av Rizla-papir.

Og det kunne ikke vært enklere - du velger din kategori fra skjemaet, og går inn i tegneprogrammet. Her finnes det knapper for alt:

 • Legge til
  Legg til ett element (altså ispinne, Rizla-papir eller lignende)

 • Flytte
  Flytte element

 • Rotere
  Rotere et element

 • Slette
  Slette et element

 • Lagre
  Lagre din tegning

Så hva venter du på!? Gå til Norge rundts tegneprogram og bli med i konkurransen nå!

Premien til beste bidrag er et storting laget av avslåtte asylsøknader, som ble laget som rekvisitt til ukens episode av Uti vår hage.

Kulturstrøm

 • Dokumentar: Avijii

  Allerede som 23-åring var svenske Tim Bergling en av verdens mest kjente og populære DJ-er. Våren 2013 dro han på turné i Australia der han trakk fulle hus. Se dokumentaren her:

  Sv. dokumentar. Allerede som 23-åring var svenske Tim Bergling en av verdens mest kjente og populære DJ-er. Våren 2013 dro han på turné i Australia der han trakk fulle hus. Overskuddet gikk til et veldedig prosjekt, "House for Hunger".
 • Feirer 92 år med Shaggy og Kylie

  Britenes dronning Elizabeth markerer sin 92-årsdag med konsert i London lørdag kveld. På scenen står blant andre Sting, Tom Jones og Jamie Cullum. Også Kylie Minogue, Shaggy og Craig David skal opptre på dronningens bursdagsfest (NTB).

  Video Direkte fra parlamentet
  Foto: Nyhetsspiller