NRK Meny
Normal

Ville ikke se Bieber likevel

Det ble for kaldt og vått utenfor Telenor Arena for Bieber-fan Deni Dubaer (10). Han droppet Bieber og solgte billettene sine til to overlykkelige voksne damer.

Ville ikke se Bieber

Ryskul Hadaa og Elisabeth Daler fikk kjøpe billettene til Deni Dubaer og storebror Adam Dubaer.

Foto: Kiristi Haga Honningsøy / NRK

– Han har ventet på Justin Bieber i over et halvt år, men nå vil han ikke se Bieber likevel, sier storebror Adam Dubaer.

Brødrene reiste fra Stavanger til Oslo for å se popidolet sammen med 23.000 andre tirsdag kveld. Men det nitriste været og lang ventetid satte en stopper for det som skulle bli moro.

Deni var lei av å stå flere timer i kø og nå fristet det mer å komme inn i varmen, enn å se popfenomenet.

– Du kommer ikke til å angre på dette da, Deni?

– Nei, sier Deni klart og tydelig.

Slet med å selge billettene

Ironisk nok slet brødrene med å finne noen å selge billettene til. Alle de tre konsertene i Norge ble utsolgt på et blunk og det har vært stor etterspørsel på billetter på sosiale medier.

Bieber-fans har vært villige til å betale store summer for å se idolet. Deni og Adam fanget til slutt interessen til Elisabeth Daler og Ryskul Hadaa utenfor inngangen til Telenor Arena. Damene fikk kjøpe billettene for halve prisen.

– Dette var impulsivt av oss. Hadde ikke trodd jeg skulle være en av de som skulle på Bieber-konsert i kveld, men hvorfor ikke? ler Elisabeth Daler.

– Vi har to døtre der inne, og de vet ikke at vi skal på konserten. De kommer til å bli overrasket!

Damene sier de ikke er fans, men innrømmer at de har blitt påvirket av døtrene.

– Han er jo en fantastisk mann, mener damene idet de går mot inngangen.

Kulturstrøm

 • Anmeldelse: «Jenta i veggen»

  Den oppsiktstvekkende historien om jødiske Betzy Rosenberg som greide å holde seg skjult på Byneset ved Trondheim i flere år, er godt fortalt i ungdomsboken «Jenta i veggen», mener NRKs anmelder Anne Cathrine Straume.

 • Kvernelands Munch går til filmen

  Produksjonsselskapet Maipo har kjøpt rettighetene til å lage film av Steffen Kvernelands illustrerte roman «Vampyr». – Oslo og Munch på sitt aller mest skremmende, det kan jo ikke gå galt, sier Kverneland til NTB.

  Kvernelands vampyr
  Foto: NTB Tema
 • Anderssen fra Biri vant designpris

  Designer Torbjørn Anderssen fra Biri vant i kveld prisen for årets produkt under designindustri-konferansen Innovasjonskraft 2018. Sammen med Espen Voll vant han prisen for lenestolen Camp, som ifølge juryen "er perfekt for sosiale møteplasser".