Ville ha en hel nasjon med i video

Snoop Dogg ville «leie» et helt land for innspilling av ny musikkvideo.

Snoop Dogg

Snoop Dogg på scenen under Glastonbury-festivalen nylig.

Foto: LUKE MACGREGOR / Reuters

Snoop Dogg

Snoop Dogg ville ha med hele Liechtenstein i ny video.

Foto: DANNY MOLOSHOK / Reuters

Snoop Dogg, den skandalebefengte rapstjernen som nylig spilte i Stavanger, har hatt ambisiøse planer for en ny musikkvideo.

Les også: På vei til Norge, stoppet i Nederland

La inn søknad

Faktisk ønsket han å ha med en hel nasjon i videoen.

Nylig la han inn en søknad til myndighetene i den knøttlille staten Liechtenstein, om han kunne få spille inn sin neste musikkvideo der.

Han ønsket faktisk å «leie» hele hele landet, som er på 160 kvadratkilometer og har snaut 35.000 innbyggere.

Les mer om Snoop Dogg!

Ikke «nok tid»

Søknaden ble imidlertid ikke innvilget fordi myndighetene ikke hadde «nok tid» til å få alle detaljer på plass, skriver The Mirror.

- Vi har hatt forespørsler i forhold til slott og store hus, men aldri tidligere for hele landet. Det kunne latt seg gjøre, men artistens management ga oss ikke nok tid, sier eiendomsmelger Karl Schwaerzler til avisa.

Kulturstrøm

 • Droppar meir «High Fidelity»

  Strøymetenesta Hulu skal ikkje lage fleire sesongar av TV-serien «High Fidelity». Det skriv Variety. Serien, med Zoë Kravitz i rolla som platebutikkeigaren Rob, er basert på filmen frå 2000, som igjen er basert på boka til Nick Hornby frå 1995.

  Zoe Kravitz gjør seg gjeldende som musikknerden Rob i en TV-serie som tar utgangspunkt i Nick Hornby-romanen "High Fidelity".
  Foto: TV 2 Sumo
 • Ny norsk barnefilm

  Ekteparet Silje Salomonsen og Arild Østin Ommundsen har laget barnefilmen «Tottori! Sommeren vi var alene» med døtrene Vega og Billie i hovedrollene. – En fin film med spenning, fare, humor og søskenkjærlighet, skriver Filmpolitiet. Terningkast 5.

  Billie (Billie Østin) og Vega (Vega Østin) er uenige om retningen i «Tottori! Sommeren vi var alene».
  Foto: Norsk Filmdistribusjon/Chezville AS
 • Twitter nektet Trump å tvitre

  Twitter nektet USAs president Donald Trump å tvitre fram til et innlegg om barns påståtte koronaimmunitet ble fjernet, skriver Washington Post. I innlegget, som nå er slettet, sa Trump sa at barn er «nesten immune» mot covid-19.