NRK Meny
Normal

Vil ikke lenger være Sophie Elise

– Jeg elsker å jobbe og få ting til, men jeg er ikke lenger interessert i å være «Sophie Elise», sier Sophie Elise Isachsen.

Sophie Elise Isachsen

VIL IKKE: Sophie Elise vil ikke lenger være Sophie Elise. Dette kommer hun med bok om til høsten.

Foto: Anja Strønen / NRK

Hun trodde alt hun ønsket seg var at folk skulle se henne. Hun higet etter oppmerksomhet og en kjent blogg, men så var det ikke helt greia likevel.

– Da «Sophie Elise» ble en greie – da det ble et merkenavn – skulle jeg gitt alt for å være i Vesterålen, for jeg hadde ikke lyst til å være «Sophie Elise», sier superblogger Sophie Elise Isachsen (21) i et intervju med Harald Eia på Cappelen Damm Pop Up litteraturfestival onsdag.

Kommer med bok

I høst blir bloggeren Sophie Elise forfatter når hun kommer med selvbiografien «Forbilde».

Boken skal blant annet handle om hennes mørke sinn, og den skal handle om hvorfor bloggeren ikke lenger vil være sitt merkenavn.

Sophie Elise og Harald Eia

EIA INTERVJUER ISACHSEN: – Hun er en ambisiøs, introvert grubler, sier Eia om Isachsen.

Foto: Anja Strønen / NRK

I januar ble Sophie Elise Isachsen kåret til årets blogger.

En ambisiøs, introvert grubler

Onsdag arrangerte Cappelen Damm en Pop Up litteraturfestival. En av gjestene på scenen var nettopp bokdebutant og blogger Sophie Elise, som ble intervjuet av Harald Eia om The Big Five, som er en omfattende personlighetstest.

– Hun er en ambisiøs, introvert grubler. Hun er innoverskuende, har et rikt indre liv, er ikke sosial og får ikke noe kick av å være sammen med andre. Samtidig er hun nysgjerrig og åpen for innfall. Hun kan virke arrogant, men det er hun ikke. Hun er lukket. Litt mystisk, sier Harald Eia om Sophie Elise Isachsen etter personlighetstesten.

– Det er ganske interessant. Jeg har aldri reflektert over personligheten min på den måten. Interessant å se hvordan alt henger sammen, sier superbloggeren selv.

Et aktuelt og dyptpløyende intervjuprogram. Hver uke inviterer programleder Ole Torp en aktuell gjest til å sitte i stolen.

Kulturstrøm

  • Bergman-bok gis ut etter ni år

    Biografien om Ingmar Bergman, skrevet av regissørens husholderske Anita Haglöf, gis ut – ni år etter at den opprinnelig planlagte utgivelsen ble stoppet. Boken, kalt «Jag var Ingmar Bergmans hushållerska», kommer i november, melder TT. Da den ble stoppet i 2009, var det fordi boken ble «for personlig» for Haglöf, som var den som valgte å stoppe utgivelsen. Men nå har husholdersken, som jobbet for filmregissøren i åtte år fra 1995, ombestemt seg og gir den ut likevel i Bergmanåret, der man feirer 100-årsjubileet for hans fødsel.

    FILES-SWEDEN-FILM-THEATRE
    Foto: BONNIERS HYLEN / AFP
  • Tons of Rock flytter

    Tons of Rock flytter fra Halden til Oslo. Det melder festivalledelsen i en pressemelding. Festivalen skal nå holdes på Ekebergsletta.