Vil frelse kona

Kona skal frelses på fotballtur. Norske mannfolk setter inn støtet for å øke fotballforståelsen og lidenskapen i heimen.

Hør: Del 7: Vil frelse kona

At flertallet fotballsupportere er menn er det liten tvil om. Men nå tar stadig flere menn med seg kjæresten på fotballtur til England for at madammen skal forstå hva dette egentlig handler om. Og noen av dem håper kona skal bli fotballfrelst i samme slengen.

Ekteparet Trygve Brøske og Else Bø, har ankommet fra Trondheim. Trygve har fulgt Liverpool siden han var guttunge, og nå er Else med på kamp for aller første gang. Trygve vil egentlig ha fotballen for seg selv, men vil at Else skal forstå hva dette handler om.

Fotball-ultimatum

På tribunen på Anfield står Stian Simonsen og synger av full hals – hjemme i Stavanger venter ei forståelsesfull kone og to barn. Stian har stilt kona et ultimatum: Gifter du deg med meg får du fotballen på kjøpet! Så mye betyr det.

Kulturstrøm

 • All makt tas av lufta

  Satireprogrammet All makt på NRK P2 tas av lufta etter kun ti episoder, melder Medier24. Programmet er et samarbeid mellom Rubicon og NRK, og vil ikke gå videre i sin nåværende form. Politisk ekspert og satiriker Eirik Bergesen var programleder.

  Programleder for All makt Eirik Bergesen (t.h.) med Abid Raja (t.v.)
  Foto: NRK
 • Treffer mer enn bare lattermuskler

  «Henrik Uber alles» er komiker Henrik Thodesens nye tv-serie, der han har idé, manus og hovedrolle. Serien begynner litt tamt, men tar seg opp, og gir et litt annerledes tilskudd til den norske komiseriefaunaen. Det mener NRKs anmelder Sigurd Vik. Basert på episode 1–4 gir han serien terningkast 4.

  Henrik Thodesen fra serien «Henrik uber alles»
  Foto: TV 3, Viaplay
 • Haute couture med ytringer

  Denne uka viser motehusene viser sine haute couture-kolleksjoner i Paris. Den nederlandske duoen Victor og Rolf vakte oppsikt med sine gigantiske tyllkjoler påsydd store ytringer som «No», «I want a better world» og «No photos, please». Ifølge motemagasinet W er moteduoens klær kjent for å være meme-vennlige, og i så måte svikter de ikke i år.

  En Victor & Rolf tyllkjole påført teksten Less is more
  Foto: Francois Guillot / AFP