Hopp til innhold

Vil du være med i «Halvbroren»?

«Halvbroren» blir TV-serie med blant andre Nicolai Cleve Broch og Agnes Kittelsen i hovedrollene. Hvis du har en skuespiller i magen og likner på noen av disse, kan du kanskje bli med!

agnes kittelsen nicolai cleve broch ola g furuseth

NRK søker skuespillere til rollene som unge Barnum, Viviann og Peder. De voksne versjonene spilles av Agnes Kittelsen, Ola G. Furuseth og Nicolai Cleve Broch. Likner du?

Foto: Tuva Jorfald / NRK

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.
agnes kittelsen

Agnes Kittelsen spiller Barnums venninne Viviann som voksen.

Foto: Roald, Berit / SCANPIX

Vi søker etter gutter og jenter i alderen 13 til 15 år, som kan spille Nicolai Cleve Broch, Agnes Kittelsen og Ola G Furuseth (rollene Barnum, Viviann og Peder) som unge i TV-serien «Halvbroren».

Innspillingene starter i mai, og TV-serien kommer på skjermen i 2012.

Serien bygger på Lars Saabye Christensen sin roman «Halvbroren» fra 2001 og handler kort fortalt om halvbrødrene Fred og Barnums oppvekst i Oslo på 60- og 70-tallet.

Høres dette spennende ut, så send en epost her.

Skriv litt om deg selv og legg ved et bilde og helst en liten videosnutt.

Kulturstrøm

  • Gyldendalprisen til Hanne Ørstavik

    «En av Norges mest markante og særpregede forfattere», heter det om vinneren av Gyldendalprisen for 2023, Hanne Ørstavik.

    Dermed kan Ørstavik føye enda en gjev litterær pris til en liste som fra før av omfatter Brageprisen, Sultprisen, P2-lytternes romanpris, Amalie Skram-prisen, Oktoberprisen, Doblougprisen og Aschehougprisen.

    Gyldendalprisen er på hele en halv million kroner og deles ut annethvert år til «et særlig betydelig forfatterskap uavhengig av hvilket forlag forfatteren er tilknyttet».

    Hanne Ørstavik utgir bøkene sine på Oktober forlag, har skrevet til sammen 14 romaner, senest fjorårets «Bli hos meg», og er oversatt til 30 språk.

    Hanne Ørstavik, Gyldendalprisen
    Foto: Forlaget Oktober