Vil du være med i «Halvbroren»?

«Halvbroren» blir TV-serie med blant andre Nicolai Cleve Broch og Agnes Kittelsen i hovedrollene. Hvis du har en skuespiller i magen og likner på noen av disse, kan du kanskje bli med!

agnes kittelsen nicolai cleve broch ola g furuseth

NRK søker skuespillere til rollene som unge Barnum, Viviann og Peder. De voksne versjonene spilles av Agnes Kittelsen, Ola G. Furuseth og Nicolai Cleve Broch. Likner du?

Foto: Tuva Jorfald / NRK

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.
agnes kittelsen

Agnes Kittelsen spiller Barnums venninne Viviann som voksen.

Foto: Roald, Berit / SCANPIX

Vi søker etter gutter og jenter i alderen 13 til 15 år, som kan spille Nicolai Cleve Broch, Agnes Kittelsen og Ola G Furuseth (rollene Barnum, Viviann og Peder) som unge i TV-serien «Halvbroren».

Innspillingene starter i mai, og TV-serien kommer på skjermen i 2012.

Serien bygger på Lars Saabye Christensen sin roman «Halvbroren» fra 2001 og handler kort fortalt om halvbrødrene Fred og Barnums oppvekst i Oslo på 60- og 70-tallet.

Høres dette spennende ut, så send en epost her.

Skriv litt om deg selv og legg ved et bilde og helst en liten videosnutt.

Kulturstrøm

 • Spektakulær, men ustø eventyrfilm

  Disneys «Mulan» kom som tegnefilm i 1998. Nå er nyinnspillingen tilgjengelig for norske seere. – En film som halter litt underveis, men som reddes inn av en storslagen eventyrfølelse og stilsikker kampsport, skriver Filmpolitiet. Terningkast 4.

  Filmen «Mulan», 2020.
  Foto: Disney+
 • Film for den katte- og juleglade

  «En julegave fra gatekatten Bob» er en oppfølger til «En gatekatt ved navn Bob» fra 2016. Som sist er filmen basert på livet til en narkoman gatemusikant som reddes av katten Bob. – Julefeelgood for katteelskere, skriver Filmpolitiet. Terningkast 3.

  BOBS SISTE HOVEDROLLE: Dette ble den siste filmrollen for gatekatten Bob, som dessverre gikk bort sommeren 2020.
  Foto: Another World Entertainment