NRK Meny
Normal

Spille på Wood?

Vil du spille på Norwegian Wood må du skyndte deg. Snart går fristen for å melde seg på Underwood ut!

Kaizers Orchestra på Roskilde 2006
Foto: Sara Johannessen / Scanpix

Norwegian Underwood, logo
Foto: NRK

Festivalsommeren nærmer seg, og som vanlig samarbeider NRK P1 med Norwegian Wood-festivalen om nye talenter på Underwood-scenen.

Tidligere har band som Johndoe, Kaizers Orchestra, Real Ones, Vidar Vang, Bønkers, Home Groan, Poor Rich Ones og BigBang spilt på Underwood-scenen før de har slått gjennom.

Nå kan det være din tur!

Hvem?
Rockeband, bongobander, singer/songwritere, punkegutter eller countryjenter? Send oss en demo på CD og fortell oss litt om bandets historie, besetning, konserterfaring og hvor lenge dere har spilt sammen etc. Ikke send materiell som e-postvedlegg, minidisk, dat eller mp3 osv. Vi tar ikke ansvar for innsendt stoff og det blir ikke returnert etter bruk, så send oss kopi og ta vare på originalene selv.

Hvordan?
Send inn en demo merket Underwood til NRK Tyholt, 7005 Trondheim.

Hvorfor? 
Da kan du/dere bli valg ut til å bli et av de 20 banda som får konkurere om å spille live på en av Norges største festivaler

Når?
Innen 1.mars.

Kulturstrøm

  • «9 to 5»-oppfølger

    Skuespillerveteran Jane Fonda bekrefter ifølge People.com at det kommer en oppfølger til filmklassikeren «9 to 5» fra 1980, med Fonda selv, Lily Tomlin og Dolly Parton i rollene.

    Lily Tomlin, Jane Fonda and Dolly Parton laugh at special editon DVD release party of "9 to 5" in Hollywood
    Foto: Fred Prouser / Reuters
  • Steinbrudd i Østfold fredet

    Riksantikvaren har fredet steinbruddet Store Råholmen i Østfold. Steinbruddet hadde en spesiell rolle under 2. verdenskrig. På holmen står fremdeles 260 ferdige blokker, hogd på bestilling til Hitlers påtenkte seiersmonument i Berlin.