NRK Meny
Normal

– «Vikings» var ren høydetrening

Thorbjørn Harr forteller om rollen sin i tv-serien «Vikings» og hva vi kan forvente oss når sesong to starter snart. Han og flere gjester svarer på dine spørsmål i Serieuniverset nå.

hTorbjørn Harr

– Å spille i «Vikings» var ren høydetrening for meg, sier Torbjørn Harr.

Foto: P3 / NRK

Mikal Olsen Lerøen - midt i serieunderversets sentrum!

Når Serieuniverset sender direkte fra klokka 22:30 i kveld får du høre hva som skjer i andre sesong av «Vikings». Studio fylles av zombieeksperter for å forklare oss hvorfor en så ekkel serie som «The Walking Dead» kan bli en av USAs mest sette serier.

Skuespiller-selvtillit på topp

Thorbjørn Harr

«Vikings»-skuespiller Thorbjørn Harr i NRKs studio like før kveldens Serieuniverset-sending.

Foto: Hilde Bjørnskau / NRK

I «Vikings» som starter opp igjen i februar, spiller Torbjørn Harr en av de mest sentrale viking-kongene. Han forteller om sverdkamper og tung ridetrening.

– Å spille i den internasjonale serien «Vikings» var ren høydetrening for meg, røper Harr.

– Gustav Skarsgård og jeg er blitt gode venner, etter nærmest å ha bodd sammen i fem seks måneder, sier Harr som kom tilbake fra «Vikings»-settet med høyere skuespiller-selvtillit.

– Men det er klart det var tøft å være vekke fra familien så lenge. Det er ikke gøy å ha et hav mellom deg og dine tre barn, forteller Harr.

Hvem vil du stille spørsmål til?

Thorbjørn Harr

Tøff kar, men tøffere å være borte fra familien, sier Harr.

Foto: Vikings / Tumblr

Thorbjørn Harr kommer i studio for å fortelle om den internasjonale suksess-serien «Vikings» der han spiller en av de sentrale rollene. Gjermund Eriksen som har skrevet «Mammon» kommer og du får møte skuespilleren Dennis Storhøi.

Geir Martin Strande og Steffen Stø snakker om «The Walking Dead» og zombienes inntog i den kommersielle popkulturen.

Det som er like rundt svingen på seriefronten, forteller Mona Habbestad fra Serienytt om.

- Jeg gleder meg til å se intervjuet der vår rød-løper-reporter Mona B. Riise faktisk klarer å skremme Andrew Lincoln som spiller hovedrollen i «The Walking Dead», forteller programleder Mikal Olsen Lerøen.

– Det er jo humor at verdens kanskje tøffeste ninja-zombie-jeger Michonne, spilt av Danai Gurira, forteller at hun er så lettskremt at hun aldri hadde sett zombie-filmer før hun begynte i serien.

– Og Norman Reedus, som spiller beintøffe Daryl Dixon i serien, fikk mareritt om innsekter etter innspillingen.

Send spørsmål til oss på Facebook, Twitter eller her i artikkelen, så tar programleder Mikal Olsen Lerøen det videre med gjestene!