NRK Meny
Normal

Vet at hun bare er pen

- Hva skjer når min skjønnhet begynner å falme? Jeg må etablere meg som en som KAN spille roller, ikke bare en som ser passende ut for en rolle, sier Jessica Alba.

Jessica Alba
Foto: TIMOTHY A. CLARY / AFP

Det er nå premiere på grøsseren ”The Eye” med smellvakre Jessica Alba i hovedrollen. Hun fyller 27 år om noen få dager, men har likevel rukket å spille inn 30 kino og TV-filmer. Du husker henne kanskje fra ”Sin City”, ”Fantastic Four” eller ”Honey”.

En av Fantastic Four liker ikke å bruke skjorte. Dessverre er det ikke Jessica Alba...

En av Fantastic Four liker ikke å bruke skjorte. Dessverre er det ikke Jessica Alba...

Mest sexy

Jessica Alba er innehaver av de fleste ”mest sexy” titlene. Hun rangeres sterkt i klasser som verdens mest sexy kropp, babe, smil, bysteføring og verdens mest kyssbare lepper.

Selv vil hun helst hylles for sitt skuespillertalent, mer enn dampende kropp. Utmerkelsen på DET området er en Golden Globe nominasjon og Razzie prisen for ”verdens dårligste skuespiller” både i ”Fantastic Four” og ”Into the Blue”.

Jessicas styrke er kroppslig action, hun er veltrent og ekspert på actionstunts.

Plutselig på forsiden av Playboy

Hun erklærer seg som en ærbar pike og mener det vulgært å strippe for mye på film og vise seg frem toppløs i blader.

Derfor ble hun fornærmet da Hugh Hefner slo henne opp på omslaget i ”Playboy”. Hefner måtte be pent om unnskyldning og han donere en fet sum til Jessicas favoritt veldedighetsformål.

Personlig erfaring med spøkelser

Jessica Alba har personlig erfaring med spøkelser. En natt ble hun oppsøkt av et oversanselig vesen som rev av henne dynen.

- Jeg ble presset ned i sengen og kunne ikke røre meg. Så klarte jeg å skrike og løp ut av huset.

Jessica Alba i "The Eye".

Jessica Alba i 'The Eye'.

Foto: Foto/Copyright: Scanbox Entertainment AS

Begynte i ung alder

Jessica bestemte seg for å bli skuespiller i femårs alderen og var ikke mer enn 12 da hun skaffet seg sin første agent. Siden den gangen har hun gått på streng slankediett.

Hun er vokst opp med meksikanske aner på farsiden og dansk/franske på morssiden.

- Det betyr at jeg ikke har noen etnisk identitet, sukker Jessica. Jeg er ikke latino nok til å bli godtatt der og for mørk i huden til helamerikanske roller.

Elsket av papparazzier

Hun er et yndet objekt for svermende papparazzier.

- Blodsugerene overfaller meg hver dag og jeg skjønner ikke hvorfor! Jeg tar ikke dop, jeg dater ingen kjendiser, jeg kjører ikke i fylla og dreper ikke folk. Jeg gjør ingenting som er interessant! Jeg er en meget kjedelig jente, påstår hun.

Høygravid med produsenten

Jessica Alba
Foto: TIMOTHY A. CLARY / AFP

Jessica Alba elsker å lage mat, og mener selv hun er spesialist på enchilladas og tortillas.

Nå ynder hun å være høygravid med produsenten Cash Warren. Hun sier at det emosjonelle kokepunktet er meget lavt under graviditeten. Hun har kastet ut kjæresten flere ganger.

Mellom utbruddene tenker hun på karrieren.

- Hva skjer når min skjønnhet begynner å falme. Jeg må etablere meg som en som KAN spille roller, ikke bare en som ser passende ut for en rolle, sier Jessica Alba.

Kulturstrøm

  • Første rivetillatelse er gitt

    Plan- og bygningsetaten har gitt tillatelse til å rive regjeringsbygg 4 og Møllergata 17, de første tillatelsene som er gitt til det nye regjeringskvartalet. Etaten har ikke fått inn merknader til riving av disse to byggene.

  • Jakob Oftebro spiller Peer Gynt

    Det er nå endelig klart at Jakob Oftebro skal spille Peer Gynt på Gålå i august. Oftebro ble brannskadet under filminnspilling og det var usikkert om han kunne spille på Gålå. – Jeg gleder meg til å stå på scenen på Gålå med pappa og alle aktørene en gang til, sier Jakob Oftebro i en pressemelding.