Barn: Verdas mest forelska par (6:11)

På det lille stedet Bløygen bor Bidger og Esmiluni. De er så forelsket at kommune-styret melder dem på Verdensmesterskapet i pludring og romantikk.

Verdas mest forelska par
Foto: Illustrasjonsfoto: www.colourbox.no

Men noen legger kjepper i hjulene for de to turtelduene.

Det er Bjørn Diesel, som selv er vilt forelsket i Esmiluni, og som vil gjøre alt som står i hans makt for å få tatt henne fra Bidger.

Fortelleren - Rune Belsvik
Bidger - Morten Espeland
Esmiluni - Cecilie A. Mosli
Bjørn Diesel - Lars Sørbø

Ellers medvirker Iren Reppen

Lyd: Kjetil Hansen
Produsent: Andris Snortheim

Verdas mest forelska par av Rune Belsvik er et hørespill i 11 episoder og sendes i perioden 13. juni til og med 22. august.

Kulturstrøm

 • Kinoklar Bent Hamer-film

  Fredag har «The Middle Man» fra regissør Bent Hamer kinopremiere. Filmens skuespillerlag består blant annet av Pål Sverre Hagen, Tuva Novotny, Trond Fausa Aurvåg og Aksel Hennie. – Mørk, mystisk og tørrvittig dramakomedie, skriver Filmpolitiet. Terningkast 4.

  Pål Sverre Hagen i filmen "The middle man" av Bent Hamer. Premiere september 2021.
  Foto: John Christan Rosenlund (FNF) © 2020 BULBUL FILM / THE MIDDLE MAN FILMS INC / PANDORA FILM
 • Teaterstreiken trappes opp

  22.september trappes streiken i kultursektoren opp. Da går 121 nye medlemmer ut i streik. Det melder de streikende organisasjonene, Fagforbundet, NTL og Creo, i en pressemelding.

  Oslo Nye Teater, Hålogaland Teater og Teater Innlandet er blant de nye institusjonene som nå vil bli berørt av streiken. I tillegg tas enda flere medlemmer ved blant annet Operaen, Det Norske Teatret og Kristiansand Symfoniorkester ut i streik.

  Streiken startet 3. september og partene er uenige om pensjonsordningene. Til sammen vil 556 kulturansatte være i streik fra 22. september.