NRK Meny
Normal

Utsetter den siste «Skam»-episoden

«Skam»-episoder legges vanligvis ut i sin helhet på fredager. Nå ligger det derimot an til at fans får en ekstra dags ventetid før de får se den aller siste «Skam»-episoden.

Sana i Skam

HOVEDPERSON: Den siste sesongen av den populære serien har handlet om karakteren «Sana» spilt av Iman Meskini.

Foto: NRK

Det melder Dagbladet på sine nettsider. På Skam-siden ser man at neste episode ikke vil bli tilgjengelig før sent lørdag kveld. Presseansvarlig i NRK, Nathalie Sprus sier til NRK at de gleder seg til siste episode legges ut.

– Slik det ser ut i chatten nå, så inviterer Sana til eid-feiring på lørdag! Mer enn det vet vi ikke, men vi gleder oss!

Den siste sesongen av den populære serien har handlet om karakteren «Sana» spilt av Iman Meskini. Sesongen har fulgt «Sanas» problemer med både venner og kjærlighet. Hennes forhold til karakteren «Yousef» som spilles av Cengiz Al, har vært i sentralt i de seneste episodene av denne sesongen.

Redaksjonssjef i P3, Håkon Moslet, ønsker foreløpig ikke å kommentere saken.

Kulturstrøm

 • Birgitta Oftestad til finalen

  Da juryen plukket ut de seks finalistene som skulle gå videre til finalen i Eurovision Young Musicians, la de stor vekt på de unge musikernes evne til å kommunisere musikken. Norske Birgitta Oftestad var en av de seks som traff juyren sterkest med sitt musikalske budskap, og er videre til finalen som finner sted torsdag 23.08 i Edinburgh.

  Birgitta Elisa Oftestad til finalen i Eurovision Young Musician
  Foto: Karen Brodshaug Sveen / NRK
 • Uvær skaper problem for festival

  Sterk vind gjør at en av scenene til Parkenfestivalen i Bodø kan falle sammen. Politiet har sperret av et område og evakuert to hus. Beboerne er innlosjert på hotell. Festivalen startet fredag, og søndag ble scenen rigget ned.

 • Kjemper om finaleplass

  Cellist Birgitta Elisa Oftestad (16) representerer Norge i solistkonkurransen Eurovision Young Musicians, som i år finner sted i Edinburgh. I kveld kjemper hun om en av seks finaleplasser i den prestisjefylte konkurransen. Se semifinalen her, på NRK2 torsdag 23.08. kl. 20.00, eller hør den på NRK Klassisk.

  Birgitta Elise Oftestad i Eurovision Young Musician 2018
  Foto: Karen Brodshaug Sveen / NRK