Utsetter den siste «Skam»-episoden

«Skam»-episoder legges vanligvis ut i sin helhet på fredager. Nå ligger det derimot an til at fans får en ekstra dags ventetid før de får se den aller siste «Skam»-episoden.

Sana i Skam

HOVEDPERSON: Den siste sesongen av den populære serien har handlet om karakteren «Sana» spilt av Iman Meskini.

Foto: NRK

Det melder Dagbladet på sine nettsider. På Skam-siden ser man at neste episode ikke vil bli tilgjengelig før sent lørdag kveld. Presseansvarlig i NRK, Nathalie Sprus sier til NRK at de gleder seg til siste episode legges ut.

– Slik det ser ut i chatten nå, så inviterer Sana til eid-feiring på lørdag! Mer enn det vet vi ikke, men vi gleder oss!

Den siste sesongen av den populære serien har handlet om karakteren «Sana» spilt av Iman Meskini. Sesongen har fulgt «Sanas» problemer med både venner og kjærlighet. Hennes forhold til karakteren «Yousef» som spilles av Cengiz Al, har vært i sentralt i de seneste episodene av denne sesongen.

Redaksjonssjef i P3, Håkon Moslet, ønsker foreløpig ikke å kommentere saken.

Kulturstrøm

 • Annie til topps i USA

  Den bergenske artisten Anna Lilia Berge Strand, bedre kjent som Annie, har en låt som er samplet på produsenten Metro Boomin sin nye plate. Det dreier seg om «Anthonio» fra 2009. I Metro Boomin sin versjon har den fått tittelen «Overdue» med rap av Travis Scott, skriver VG. Metro Boomin topper denne uken Billboard 200 i USA med den nye platen.

  Annie, alias Anne Lilia Berge Strand 2004
  Foto: Aas, Erlend / SCANPIX
 • Zombieskryt fra Stephen King

  «Akkurat når du trodde at zombiegenren var gått tørr, kommer en fantastisk film av Dominique Rocher kalt «The Night Eats the World».» (eng. tittel)

  Det skriver grøsserkongen Stephen King i en twittermelding. Det er Anders Danielsen Lie som har hovedrollen i filmen, som er franskspråklig. Den norske skuespilleren var raskt ute med å kvittere med en twitter-takk.

  Twittermelding fra Stephen King