Utgivelser "Hallo i Uken"

Hallo i Uken utga sin første CD våren 1998. Den ble presentert slik: Hallo i kongeriket!

 

Hallo i uken
Foto: Ole Kaland / nrk

Hver lørdag bedriver HALLO I UKEN politisk satire på NRK P2. Men resten av uken er som sommeren: sørgelig satireløs! Dette ubegripelige misforhold vil nå bli rettet opp, i alle fall litt. Her er nemlig et utvalg av vårens mange høydepunkter, ingen går fri, alle får sitt, og noen får til og med litt ekstra.

I dag er det ingen som truer HALLO I UKENs posisjon som Kulturkanalens Nest Morsomste Program. Men suksessen kom ikke av seg selv – lenge fristet programmet en usikker tilværelse som kanalens femte morsomste. Bare innsats, forsakelse og billige vitser om biskoper gjorde det mulig for programmet å reise seg og innta sin rettmessige plass i norsk kultur.

Siden den gang har det vel egentlig bare ballet på seg.

Det er blitt utgitt i alt 10 Hallo i uken-CD’er. Den siste i rekken, I den 2007ende himmel, er ganske nyutkommet og den første som inneholder bonusmateriale.

I tillegg til innslag fra Hallo i ukens sendinger, presenterer den også tidligere upublisert englesatire

Utgivelser fra Hallo i uken
Hallo i uken Vår 98
Hallo i uken Høst 98
Hallo i uken 1990-99 - Et rop om hjelp
Hallo i uken 99 - Kofferten er kastet
Hallo i uken 2002 - Finnes det da ingen grenser
Hallo i uken 2003 - Krig & Fred på nye eventyr
Hallo i uken 2004 - Kampen mot tilværelsen
Hallo i uken 2005 - Nasjonale prøvelser
Hallo i uken 2006 - Barn av den rødgrønne regnbuen
Hallo i uken 2007 - I den 2007ende himmel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kulturstrøm

 • Sky News startar brexitfri kanal

  For å gi britane ei pause frå kaoset rundt brexit startar britiske Sky News ein kanal heilt utan nyheiter om brexit. Ei undersøking kanalen har gjort viser at mange er å lei brexit at dei har slutta å sjå på nyheitssendingar, skriv Dagens Nyheter.

 • Highasakite-konflikt avgjort

  Konflikten om hvem som har rettighetene til band-navnet har pågått i to og et halvt år. Nå har Klagenemda for industrielle rettigheter gitt bandets frontfigur, Ingrid Helene Håvik, medhold i at Highasakite-navnet tilhører henne, skriver VG.

  Highasakite
  Foto: Promo, Lasse Fløde
 • Levde i skjul

  Rapperen Kamelen holdt konserter mens han var på rømmen fra politiet, forteller Marcus Mosele til musikkprogrammet P3X. Som fri mann ønsker rapperen å være et forbilde for unge.

  Slottsfjellfestivalen 2018
  Foto: Tom Øverlie