NRK Meny
Normal

Usikkert for Slipknot

Det virker usikkert om det i det hele tatt blir noe mer Slipknot.

Corey Taylor, vokalist i Slipknot, her på scenen med Stone Sour

Corey Taylor, vokalist i Slipknot, her på scenen med Stone Sour.

Foto: Adam Bettcher / Afp

Slipknot og vokalist Corey Taylor vil komme tilbake.

Corey Taylor på scenen med Slipknot.

Foto: Peter Klaunzer / AP

Etter at bassist Paul Gray døde i mai har gruppa blant annet brukt tiden på å sørge og fansen har spurt seg om det blir noe mer å høre fra bandet.

Fortsetter uten Gray?

Forleden sa trommis Joey Jordison at «når tiden er inne vil større krefter bringe Slipknot sammen igjen», og at de ville fortsette uten å erstatte Gray.

Men det er ikke sikkert.

Nå sier nemlig vokalist Corey Taylor i et intervju at han føler det meningsløst å fortsette uten bassisten.

- Ambivalent

- Jeg har et veldig ambivalent forhold til hvorvidt jeg vil gjøre noe med Slipknot igjen, fordi Paul (Gray) var en så viktig del av bandet, sier han til NME.

- Jeg har ikke lyst til å komme med noen uttalelser som får meg til å se ut som en idiot senere, men akkurat nå virker det meningsløst. Sånn vil det fortsette til ting eventuelt forandrer seg, sier vokalisten som også forteller at han er glad for at han har sitt andre prosjekt – Stone Sour, å konsentrere seg om.


Kulturstrøm

  • Seltzer på Paradise Hotel

    – Kall meg gjerne kulturpessimist, men i det kjendisfokuserte Norge anno 2018 er det kanskje blitt mange, spesielt blant de yngre, som gjerne kunne tenke seg å sjekke inn på et sånt hotell? Jeg bare spør, det er min jobb som blogger, skriver Thomas Seltzer som prøver å finne svar etter å ha tilbragt tid på hotellet i Mexico.

  • Brev fra Wagner selges i Israel

    Et brev fra den tyske komponisten Richard Wagner skal auksjoneres bort i Jerusalem. I brevet advarer Wagner mot jødisk påvirkning av kunsten. Han var kjent for sine antisemittiske overbevisninger, og var Adolf Hitlers favorittkomponist. Oppsetninger av Wagners musikk er ikke forbudt ved lov i Israel, men ingen orkestre velger hans verker. Det forventes ny Israelsk debatt om Wagner i forbindelse med brevsalget, skriver israelske medier.

    Brev fra Wagner på auksjonshus i Jerusalem
    Foto: MENAHEM KAHANA / AFP/NTB/Scanpix