Normal

Usikkert for Slipknot

Det virker usikkert om det i det hele tatt blir noe mer Slipknot.

Corey Taylor, vokalist i Slipknot, her på scenen med Stone Sour

Corey Taylor, vokalist i Slipknot, her på scenen med Stone Sour.

Foto: Adam Bettcher / Afp

Slipknot og vokalist Corey Taylor vil komme tilbake.

Corey Taylor på scenen med Slipknot.

Foto: Peter Klaunzer / AP

Etter at bassist Paul Gray døde i mai har gruppa blant annet brukt tiden på å sørge og fansen har spurt seg om det blir noe mer å høre fra bandet.

Fortsetter uten Gray?

Forleden sa trommis Joey Jordison at «når tiden er inne vil større krefter bringe Slipknot sammen igjen», og at de ville fortsette uten å erstatte Gray.

Men det er ikke sikkert.

Nå sier nemlig vokalist Corey Taylor i et intervju at han føler det meningsløst å fortsette uten bassisten.

- Ambivalent

- Jeg har et veldig ambivalent forhold til hvorvidt jeg vil gjøre noe med Slipknot igjen, fordi Paul (Gray) var en så viktig del av bandet, sier han til NME.

- Jeg har ikke lyst til å komme med noen uttalelser som får meg til å se ut som en idiot senere, men akkurat nå virker det meningsløst. Sånn vil det fortsette til ting eventuelt forandrer seg, sier vokalisten som også forteller at han er glad for at han har sitt andre prosjekt – Stone Sour, å konsentrere seg om.


Kulturstrøm

 • 37.500 kroner for piratkopier

  En kvinne som kjøpte falske Louis Vuitton-vesker må betale 37.500 kroner. Hun ble ikke trodd i retten på at varene var til døtrene. Hittil i år har norske tollere destruert piratkopierte varer for over 11 millioner kroner.

 • Kan få en halv million til kunst

  De fire kunstnerne Gunvor Nervold Antonsen, Børre Sæthre, Torbjørn Rødland og Eline Mugaas er nominert til Lorck Schive Kunstpris 2019. Prisen er på en halv million kroner, og skal bidra til debatt og interesse rundt samtidskunsten. Alle de fire har nå fått 150.000 hver til å produsere et verk, og vinnerverket kåres neste høst. Prisutstillingen blir å se på Trondheim kunstmuseum høsten 2019.

  Gunvor Nervold Antonsen (t.v.), Børre Sæthre, Torbjørn Rødland og Eline Mugaas
  Foto: TKM/ Christina U. Andersen
 • Robyn om årene ute av rampelyset

  Robyn kommer med ny musikk i oktober, åtte år etter at hun slapp trilogien «Body talk». I et stort portrettintervjuet i New York Times forteller den svenske artisten at hun var utslitt, og har gått i terapi i mange år for å komme ut av mørket. Samtidig begynte hun å skrive musikk igjen. – Jeg måtte traffe bunnen for å virkelig gjøre fremskritt, forteller hun til avisen. – Jeg føler det ikke som om jeg er «tilbake». Det føles mer som om jeg er en annen person etter denne tiden.

  Robyn
  Foto: Kim Erlandsen / NRK P3