Urørtfinalist 8

PONY THE PIRATE - WALK THE SHAME

Flerstemt koring, klapping, hoppevennlig tempo og et helt nydelig refreng. Pony The Pirate lager grandios popmusikk, der store melodier møter små raffinerte detaljer. At låta også er en av årets mest fengende kommer som en ren bonus.

Pony The Pirate (Foto: Vegard Giskehaug)

Flerfylket, flerstemt, ektefølt ekteparpop. Bandet har syv medlemmer, hvor av fire er gift med hverandre. Alle bor i Oslo, men kommer fra overalt. ”Walk The Shame” har du hørt på P3 i hele høst, snart kommer den også til Samfundet.

Tilbake i 2006 var Pony the Pirate Ukas Urørt i uke 44, og da hadde Urørt følgende å si: Dette er skarpskodd poprock. Både deilig innadvent og eksplosivt samtidig, med et sterkt allsangrefreng.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Kulturstrøm

 • Kelly Preston er død

  Skuespiller Kelly Preston er død, 57 år gammel, etter flere år med brystkreft. Preston har i mange år vært gift med skuespiller John Travolta. Det er ektemannen som melder om dødsfallet på Facebook.

  John Travolta og Kelly Preston
  Foto: Chris Pizzello / Ap
 • Ole Bulls villa forfaller

  Ole Bulls villa på Lysøen må pusses opp for minst 20 millioner koner, men det har ikke Kode penger til, skriver BT. Multiconsult har undersøkt villaen og i sin rapport skriver de at bygget har et «betydelig behov for vedlikehold og oppgradering».

  Lysøens eventyrslott med snødekt kuppel.
  Foto: Øyvind Arntsen / NRK
 • Paven dypt skuffet over Hagia Sofia

  Pave Frans sier han er i «dyp smerte» som følge av avgjørelsen om å omgjøre landemerket Hagia Sofia fra museum til moské. Søndag markerte den katolske kirken verdenshavenes dag. I en kort bemerkning uttrykte paven sin sorg.