Urørtfinalist 7

CAPTAIN CREDIBLE - GOLDEN SPACESHIP VS ZOMBIE ALIENS

Captain Credible er et kreativt geni. Med selvbygde instrumenter og usannsynlige nerde-dippedutter klarer han kunststykket å kombinere kompromissløs elektronika med humor – gjerne med syv undersjangre i en helt ny vekselstrøm.

Captain Credible (Foto: Nils Kristian Thompson Eikeland)

Kapteinen er britiskfødt trønder, men det virkelige hjemmet hans ligger utafor de kjente grensene av universet. Blandinga av sylskarp elektronika og humor er unik, ekte og vanvittig fengende.

I uke 44 var Captain Credible Ukas Urørt, og da hadde Urørt følgende å si: "Liker du Aphex Twin, miami bass og synes Crystal Castles er pokker så friskt? Da vil du trolig elske "Golden Spaceship vs Zombie Aliens". Captain Credible pirker i deg med Nintendo-skalpell og banker deg avgårde med tunge miami bass-trommer."

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Kulturstrøm

  • Gjenåpner Iraks største kirke

    IS-krigere herjet stort med Iraks største kirke. Alle kristusfigurene ble halshugget. Heller ikke jomfru Maria fikk være i fred. Sporene etter tusenvis av år med kristen kulturarv skulle utslettes. I dag åpnes kirken for pave Frans.

  • Rå og vond ung virkelighet

    Russetid, press, en ulovlig sexvideo, drømmer og vennskap i grus – den nye Viaplay-serien «Delete Me», er en hard skildring av ung virkelighet. En virkelighet som nok kan være reell for mange. Terningkast 4.

    Thea Sofie Loch Næss i serien "Delete me". Prtrett av jente med kort hår, åpen munn, blå øyne - hele ansiktet er dekket av ordet "nuller" gjentatte ganger
    Foto: Viaplay