NRK Meny
Normal

Urørtfinalist 6

FJORDEN BABY! - KAROLINE

Loddefjordspøblene går i forgrunnen for den nye generasjonen norskspråklig rock. Skeiv nyveiv parres med punkestetikk og gjørdetsjøl-mentalitet. Skittent, eksplisitt, litt snålt men definitivt råtøft.

Fjorden Baby (Foto: Åsne Eilertsen)

Opprinnelig ville Loddefjordspøblene spille rein reggae, men så fant de ut at det er vel så gøy å parre jamaicarytmer med alt mulig annet rart. Karoline vil prege by:larm neste år, Hove09 og selvfølgelig Urørtfinalen.

Tilbake i 2007 var fjorden Baby! Ukas Urørt i uke 20, og da hadde Urørt følgende å si: "Dette minner oss blant annet om The Aller Værste. Deres skrangling og taktskifter får oss til å lure på om dette er et veldig ufokusert band, men i dette tilfellet er det nettopp dette som gjør at vi har trua."

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.Kulturstrøm

 • Nordic Light er i gang

  Kreativ leiar Morten Krogvold stod for den offisielle opninga av årets Nordic Light-festival i Kristiansund i dag. Fotofestivalen blir arrangert for trettande gang i år og trekker fotografar og fotointeresserte frå heile verda.

  Morten Krogvold
  Foto: Eirik Haukenes / NRK
 • Forsvaret kutter i musikken

  Tirsdag 24. april ble det formelt bestemt hvordan Forsvarets musikk skal se ut i framtida – en framtid som innebærer nedskjæringer på åtte musikerstillinger og fire dirigenter. Kuttene skal settes i verk allerede 1. august, og kommer som en konsekvens av langtidsplanen for Forsvaret, som ble lagt fram i 2016, skriver Musikkultur

  Forsvarets musikk Harstad
  Foto: Nils Mehren