NRK Meny
Normal

Urban krasjet på vei til AA-møte

Countrysangeren veltet da han forsøkte å unngå en paparazzifotograf. - Jeg følte meg jaget, sier 39-åringen.

Keith Urban

Keith Urban kom uskadet men skjelven fra en motorsykkelulykke mandag.

Foto: Tim Larsen / AP

Keith Urban og Nicole Kidman

Keith Urban giftet seg med skuespilleren Nicole Kidman i 2006.

Foto: Mark RALSTON/SUSAN GOLDMAN / AFP

Les også: Keith og Kidman giftet seg i Sydney

Countrysangeren Keith Urban, som er gift med filmikonet Nicole Kidman, mistet kontrollen over motorsykkelen da han mandag forsøkte å unngå en fotograf.

Ville riste av seg paparazzi

Urban bekrefter at han veltet med motorsykkelen sin på vei til et AA-møte i Sydney mandag. Countrysangeren hevder uhellet, som medførte store skader på motorsykkelen hans, inntraff da han forsøkte å riste av seg en paparazzifotograf.

- Jeg følte meg jaget i en situasjon hvor mitt privatliv er ekstra viktig for meg, sier 39-åringen gjennom sin talsmann Paul Freunlich.

- Jeg gasset på, og i et forsøk på å unngå en bil som gjorde en ulovlig u-sving, mistet jeg kontrollen over sykkelen og veltet. Da kom forfølgeren meg til unnsetning. Han tok ingen bilder men hjalp meg av veien. Jeg kom meg hjem, fikk tak i bilen min og kom meg på møtet.

Uskadd med skjelven

Urban sier han var uskadd men skjelven etter uhellet, som fant sted på en strekning nær den eksklusive forstaden Darling Point. Fotografen som kom Urban til unnsetning benekter at han fulgte etter sangeren, og hevder han helt tilfeldig ankom kort tid etter, melder AFP.

Urbans motorsykkel etterlot et ti meter langt bremsespor.

Det berømte paret Kidman og Urban er bosatt både i USA og i Australia. For tiden oppholder de seg «down under» ettersom Kidman spiller mot Hugh Jackman i filmen «Australia», regissert av Baz Luhrmann. Filmen får premiere til neste år.

Flere kulturnyheter